BIlder: Vålerenga-Storhamar 2-1, semifinale 7

Den avgjørende semifinalen mellom Vålerenga og Storhamar gikk på Jordal amfi. Kampen vant Vålerenga 2-1 og er dermed klar for finaler mot Stavanger Oilers. Her er bildene fra kampen.


Vålerengas lag: David Brack, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Fredrik Csisar, Stefan Espeland, Jonas Oppøyen, Jesper Hoel, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tobias Lindström, Alexander Bonsaksen, Glenn Jensen, Filip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar, Erik Follestad Johansen, Steffen Søberg, Daniel Sørvik

Storhamars lag: Bryan Schmidt, Nathan Martz, Erik B. Skadsdammen, Pål Johnsen, Andreas Øksnes, Joakim E. Jensen, Christian Larriveé, Mads Hansen, Adrian Saxrud Danielsen, Ole Petter Øvergaard, Anders Theodor Braavold, Martin Blakseth Huse, Lars Løkken Østli, Fredrik Lystad Jacobsen, Ørjan Mikkelsen, Jesper Engelin, Erik Dagfinrud, Tommy Johansen, Trygve Hillestad, Jimmy Andersson, Lars Erik Hesbråten, Eirik Børresen

Les også: – Dette er sånt man drømte om i går (Nettavisen), #NM2014: Vålerenga er i finalen! (VIF-hockey), Vålerenga til NM-finalen (NRK), Oilers møter Vålerenga i NM-finalen (NRK), VI ER I FINALEN! (Klanen), Vålerenga til ny sluttspillsfinale: – Fantastisk deilig (TV2)

Comments

comments

1 thought on “BIlder: Vålerenga-Storhamar 2-1, semifinale 7

Comments are closed.