Bilder: Vålerenga-Storhamar 4-0, Semifinale

Frem til powerbreak i første periode var det bare Storhamar på isen. Vålerenga samla seg og gjorde kampen jevnere før de til slutt vant 4-0 i en kamp der forskjellen på keeperne hadde alt å si.

I den første semifinalen er det Storhamar som kommer best i gang. De er raskere enn Vålerenga på skøytene og hjemmelaget strever med å være tett på motspillerne, noe som da også resulterer i avslutninger for gjestene. Blant annet sang det i målstolpene et par ganger. I denne perioden er det keeper Steffen Søberg som holder hjemmelaget inne i kampen. Så er det powerbreak, en liten pust i bakken så TV2 kan vise reklame. Vålerenga bruker denne pausen til å ta seg sammen og etter drøyt 12 minutter scorer Oslolaget ved Mathias Trygg, assistert av Brede Csiszar og Fredrik Csisar.

Begge keepere bestemmer seg for å være fullstendig umulige i andre periode. Selv når Vålerenga får straffeslag redder Storhamars Tommy Johansen. Perioden er tett og kampen åpner seg ikke før siste periode. Etter en start hvor Vålerenga blir straffa for å ha for mange spillere på isen kommer den forløsende 2-0 scoringa ved Tobias Lindström etter 5 minutter. Omtrent her tar Vålerenga strupetak på Storhamar og klemmer på til gjestene har slutta å sprelle, ligger rolig og lystavla viser 4-0.

Vålerengas lag: Steffen Søberg, Glenn Jensen, Alexander Bonsaksen, Daniel Sørvik, Jonte Berg, Tobias Lindström, Filip Gunnarsson, Anders Hilt Jørgensen, Stefan Espeland, Sondre Olden, Morten Ask, Jonas Oppøyen, Brede Frettem Csiszar, Erik Follestad Johansen, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Fredrik Csisar, David Bräck, Cato Cocozza, Jesper Hoel, Jonas Knutsen

Storhamar Dragons lag: Tommy Johansen, Jesper Engelin, Andreas Øksnes, Lars Løkkel Østli, Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen, Jimmy Andersson, Anders Theodor Braavold, Pål Johnsen, Christian Larriveé, Joakim Jensen, Adrian Saxrud Danielsen, Bryan Schmidt, Eirik Skadsdammen, Nathan Martz, Lars Erik Hesbråten, Eirik Dagfinrud, Trygve Hillestad, Ørjan Mikkelsen, Martin Blakseth Huse, Ole Petter Øvergaard

Les også: Vålerenga tok første stikk i semifinalen (HA), – Det er slik en sluttspill-semifinale skal være (TV2), Vålerenga slo tilbake etter papirrotet (NRK), Det ble stille i fjøset! (Klanen), Hockey-TV: Steffen Søberg med rent bur (VIF-hockey)

Comments

comments