Bilder Vålerenga-Storhamar 3-2

Storhamar tok den gjengen av sine spillere som ikke var blitt stuereine enda og sendte dem til Jordal Amfi. Det blei skader og blod, men Vålerenga lot seg ikke vippe av pinnen og vant 3-2. Her er bilder fra kampen.

Aggressivt spill og mye ufinheter endte med at OL-klaren Sondre Olden fikk en skulderskade etter et angrep av en Storhamarspiller. Olympiske leker i Sotsji  kan dermed være i fare for Olden som får skulderen sjekket hos lege. Som den beste poengplukkeren i Norge kan landslaget i ishockey dermed gå glipp av en avgjørende spiller.

Vålerengas lag: 5 David Bräck, 10 Mathias Trygg, 13 Sondre Olden, 17 Stefan Espeland, 19 Jonas Oppøyen, 22 Jesper Hoel, 25 Éric Chouinard, 26 Cato Cocozza, 42 Jonas Knutsen, 44 Morten Ask, 46 Tobias Lindström, 47 Alexander Bonsaksen, 49 Brendan Brooks, 50 Glenn Jensen, 52 Filip Gunnarsson, 55 Brede Frettem Csiszar, 70 Steffen Søberg, 72 Jonte Berg, 90 Daniel Sørvik

Storhamars lag: 4 Nathn Martz, 16 Magnus Eikrem Haugen, 18 Pål Johnsen, 19 Andreas Øksnes, 21 Joakim E Jensen, 23 Christian Larriveé, 24 Mads Hansen, 27 Adrian Saxrud Sørensen, 28 Ole Petter Øvergård, 29 Simon Tombre, 33 Anders Theodor Bråvold, 36 Martin Blakseth Huse, 46 Ørjan Mikkelsen, 51 Jesper Engelin, 52 Eirik Dagfinrud, 53 Tommy Johansen, 69 Jimmy Abderson, 85 Lars Eiri Hesbråten, 91 Eirik Børresen

Les også: Amper stemning da Vålerenga slo Storhamar (VIF-hockey), Olden skadet da Vålerenga slo Storhamar (Sunnmørsposten), Speakeren ba spillerne om gå i garderoben (Aftenposten), OL i fare for Olden etter skuldersmell (VG), Høydramatisk hatoppgjør (HA)

Comments

comments

1 thought on “Bilder Vålerenga-Storhamar 3-2

Comments are closed.