Bilder Bærum-Vålerenga 0-1

Bærum sportsklubb var årets første motstander for Vålerenga før tippeligaen starter opp igjen. Oslolaget vant, som forventet, fotballkampen. Her er bilder fra det hele. 

Februar, sur vind, snøbyger i lufta…det skaper ikke de feteste rammene for en fotballkamp, men slik er det nå engang. Det må trenes, også på kamper. Første omgangen var ikke all verden å varme seg på. Kula gikk i hytt og gevær og med et kamera foran trynet var det vanskelig å få øye på de pasningene som traff medspiller eller mottak som resulterte i annet enn innkast. Dette gjaldt begge lag, de var med andre ord like dårlige. Allikevel var det nok Bærum sportsklubb som var nærmest å ha sjanser.

Andre omgangen var bedre for Vålerengas del, noe som like gjerne kan skyldes at Bærum kan ha valgt andrelaget sitt til denne omgangen. Begge lag bytta heftig, alle skal få spille, men Vålerenga kan nok ha prøvd å sette to lag som var noenlunde jevnbyrdige. Når hjemmelaget ikke helt hang med ble det mer rom for Vålereng som stort sett holdt ballen på Bærums banehalvdel. Allikevel blei det ikke mer enn et mål (Simon Larsen), og målet kom sent i kampen.

Det hele endte altså 0-1.

Vålerengas tropp: Lars Hirschfeld, Markus Engebretsen, Fitim Kastrati, Niklas Gunnarsson, Giancarlo Gonzallez, Daniel Fredheim Holm, Kristoffer Hæstad, Nicolai Høgh, Alexander Mathisen, Ali Iqbal Kamran, Vidar Ørn Kjartansson, Simon Andreas Larsen, André Muri, Sivert Heltne Nilsen, Joachim Thomassen, Ghayas Zahid, Herman Stengel, Rasmus Lindkvist, Diego Calvo, Mathias Blårud, Pio Dingmeijok, Vetle Skåttun og Henrik Udahl.

Les også: Tandberg etter tap mot VIF: – Fin økt (Budstikka), Debuterte som kaptein (VIF-fotball), I dag skal Benmoussa spille MOT Vålerenga (dittOslo)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder Bærum-Vålerenga 0-1

Comments are closed.