Bilder Vålerenga-Lørenskog 4-1

Vålerenga tok tidlig grep i ishockeykampen mot Lørenskog og vant oppgjøret på Jordal Amfi 4-1. Helt fortjent. 

Vålerengas Brendan Brooks fikk det til å se fryktelig enkelt ut da han lomper ivei fra Lørenskogs blå uten at Lørenskogs keeper var på nett i det hele tatt. Da var det spilt drøyt minuttet og Jordals publikum kunne la nervene slippe. Rett er det ikke et regelrett balletak hjemmelaget har festet på besøket fra Romerike, men etter 13 minutter setter Vålerenga sitt andre. Da ser det ut til å bli parademarsj hele veien hjem, men Lørenskog ser sitt snitt til å redusere etter 15 minutter. Stort mer er det ikke å nevne fra første periode.

Andre periode er innledningsvis like jevn som første var. Det flyr noen utvisninger begge veier, men det roer seg litt da Lørenskogs James Sizsmith får et skudd i ansiktet og støttes av isen mens blodet renner. Så, nær fullendt andre periode, scorer Vålerenga igjen ved Daniel Sørvik. Detter ender perioden med 3-1 på lystavla.

Det skjer ikke allverdens mer denne kvelden, foruten Vålerengas spiker i Lørenskogs kiste som ender kampen 4-1.

Vålerengas lag: David Brack, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Stefan Espeland, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Éric Chouinard, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tibias Lindstrom, Alexander Bonsaksen, Brendan Brooks, Glenn Jensen, Filip Gunaarsson, Brede Frettem Csiszar, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik

Lørenskogs lag: Emil Frøshaug, James Sixsmith, Olai Sveine Johannessen, Marius Trygg, Kenny Corupe, Knut Henrik Spets, Wacey Rabbit, Mats Frøshaug, Mats Trygg, Joacim Sundelius, Steffen Thoresen, Joachim Svendsen, Ole Morten Furseth, Lars Erik Spets, Jens Skålberg, Christopher Henriksen, Peter Messa, Simen Nielsen, Jonas Olsson

Les også: Vålerenga vinner fortjent over skau-schwina (Klanen), Nervepirrende sluttspurt foran sluttspillet (VIF-hockey), Ikke nok sting (Romerikes Blad), – Disse kampene det er viktig å vinne (Nettavisen), Ofret blod – tapte krigen (lik.no)

Comments

comments