Bilder: Vålerenga-Lillehammer 6-4, GET-ligaen 2013_2014

Éric Chouinard debuterte og avgjorde hockeykampen mellom Vålerenga og Lillehammer på Jordal der hjemmelaget vant med to mål.

Lillehammer kom best i gang og sørget for ledelse da de scoret kampens første mål på sitt andre skudd. Dette til tross for at Vålerenga strengt tatt kontrollerte spillet de første 5 minuttene. Fler av de fremmøtte følte vel at dette ikke helt kom til å bli Vålerengas kveld, men David Bräck vil det anderledes da ha utligner i det 14. minutt. Et par minutter etterpå er det duket for debutanten Éric Chouinard sitt første mål for Vålerenga. Dermed går hjemmelaget til ledelse i den første pausen.

Andre periode blir jevn og Lillehammer får lov å utligne, score i undertall og stort sett loke rundt som om de var på hjemmebane. Nå skal det og sies at Jonte Berg også har en praktscoring i undertall denne perioden, og når Cato Cocozza også melder seg på ender perioden med 4-3 og en heftig tredjeperiode kan leses i krystallkula. Det tar da også nesten av. Vålerenga får først lov til å øke ledelsen, Lillehammer får lov å redusere før Éric Chouinard  ser seg lei og punkterer kampen når Vålerenga har powerplay.

Det kan også nevnes at Vålerenga fotballs nye fremtid: Herman Stengel, Niklas Gunnarsson, Vidar Ørn og Sivert Heltne Nisen var tilstede under kampen. Hyggelig!

Vålerengas lag: David Brack, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Stefan Espeland, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Éric Chouinard, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tibias Lindstrom, Alexander Bonsaksen, Brendan Brooks, Glenn Jensen, Filip Gunaarsson, Brede Frettem Csiszar, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik

Lillehammers lag: Philippe Paquet, Kenneth Madsø, Matt Case, Joachim Fridjov Jensen, Vegard Spets, Aleksander Nygaard Rindal, Christer Rudi, Joakim Eidsæter-Arnestad, Nicolai Brynhildsveen, Ole Eskil Simonsen, Villiam Strøm, Dag Morten Wehn, Stein Tore Bakken, Jonas Arntzen, Jeff LoVecchio, Alexander Reichenberg, Ben Arnt, Daniel Stensrud, Robin Bergman, Nick Dineen

Les også: Nysigneringen ble tomålshelt for VIF (Aftenbladet), VIFs debuthelt: – Jeg er her for å vinne noe (Aftenposten), Chouinard leverte varene i VIF-debuten (Fædrelandsvennen), Eric Chouinard avgjør i debuten! (Klanen), Tre poeng, og tilbake på toppen (VIF-hockey)

Comments

comments