Sånn på tampen av året er det ryddig å takke dere 22.560 unike personer som har tittet innom siden og bildene mine. Her er en slags årskavalkade.

Av de totalt 33.233 besøkene jeg har hatt i året som har gått er altså 22.560 besøk unike. I 2012 var det totalt 20.520 besøk, av disse var 13.476 besøk unike. Med andre ord har antall besøkende økt kraftig, noe som er svært hyggelig.

Facebooksiden min har også hatt et betydelig oppsving, i skrivende stund er det 623 tomler opp. Hva det har gått opp fra er uvisst, men stas er det uansett.

Vålerenga i fokus

Egentlig skulle grydis.no være et sted jeg dumpet mine forskjellige fotoprosjekter, men det har blitt mye Vålerenga. Faktisk såpass mye at jeg nesten må regne Grydis for å være en supporterside for Vålerenga. Faktisk handler 71 av de totalt 81 artiklene om Vålerenga i en eller annen form. Det vil si at det har blitt fryktelig mye fotball, ishockey og håndball året som har gått. For ikke å glemme Klanens Børst&Ball eller arrangementet på Rådhusplassen før sesongstart.

Av personlige høydepunkt er nok dette TIFO-bildet som også fikk plass i boka «Heia Vå´lenga» av Finn Olstad.

Dette bildet ble brukt i boka "Heia Vå´lenga" av Finn Olstad.
Dette bildet ble brukt i boka «Heia Vå´lenga» av Finn Olstad.

Av sportsbilder er det alltid gøy når man får knipset en feirende og evigung Morten Berre.

Evigunge Morten Berre feirer scoring.
Evigunge Morten Berre feirer scoring.

Moro var det og å ta promobilder av Vålerenga ishockey. Vi gjorde det klassisk og enkelt. Spillerne satt fart og skrenset foran kamera. TV2 var også til stede for å filme til sin kommende serie «Iskrigerne» som kommer på Zebra til høsten. Tilbakemeldingene på bildene var gode og det var noen som ønsket bilder for print, bilder som havnet under forskjellige juletrær i både inn- og utland. Moro for unga.

Filip Gunnarsson havnet innpakket under juletrær i år.
Filip Gunnarsson havnet innpakket under juletrær i år.

Av søkeord folk bruker for å finne Grydis scorer «Tina Wulf» høyt. Det er litt uklart hva de jakter på, eller venter å finne, men om de vil ha bilder blir det fort noen av dem så lenge hun bærer den vakre, blå drakta så mange av oss elsker. Til dere, her er et bonusbilde.

Tina Wulf er populært å søke på.
Tina Wulf er populært å søke på.

 

Litt musikk og sånn

Takket være Klanens engasjement fikk jeg mulighet til å loffe rundt på noen konserter med kamera i hånd. Det er moro og en anderledes utfordring enn å knipse sportsbilder. Det har vært The Carburetors, Raga Rockers og Gatas parlament for å nevne noen.

Michael Krohn fra Raga Rockers
Michael Krohn fra Raga Rockers
The Carburetors, fett band!
The Carburetors, fett band!

 

På tampen av året fikk jeg og anledning til å fotografere Rabbagastene, noe som gave noen fine bilder og oppslag i lokalavisa Varingen.

Terje Bärnholdt fra Rabbagastene
Terje Bärnholdt fra Rabbagastene

Annen morro

I mars arrangerte Oslo VM i freestyle på ski. Jeg fikk audiens og mulighet til å knipse bilder. Dessverre fikk jeg ikke vært der på finalen, men innledende runder fikk jeg da med meg.

VM i freestyle fra Oslo
VM i freestyle fra Oslo

Kommersielt sett var salget av videoen fra brannen hos Brødrene London til VG og Dagbladet et høydepunkt. Jeg har ingen anelse om hvor mange som har sett den hos avisene, men det gav klingende mynt i kassa som betaler for driften av denne siden.

 

 

Mest lest

Hva leser så folk på disse sidene? I følge Google er topplista slik:

1. Verdens beste vafler
2. Bilder: Vålerenga-Strømsgodset
3. Bilder: Vålerenga-Rosenborg
4. Bilder: Vålerenga-Ålesund
5. Promobilder Vålerenga ishockey
6. TIFO Vålerenga-Sarpsborg
7. Bilder Vålerenga-Sarpsborg
8. Bilder Vålerenga-Stavanger Oilers finale 3
9. Bildeserie Vålerenga-Hønefoss
10. Bilder Vålerenga-Lillestrøm

Dermed, takk til alle for året som har gått og de aller beste ønsker for 2014!

Godt nyttår til alle
Godt nyttår til alle

Comments

comments