Rabbagastene rocka jula

Det finnes en grense for hvor mye julemat man kan proppe seg med i lag med familie og slekt. For Rabbagastene gikk grensa andre juledag, da slapp de rocken løs på Hagan.

Gitarist og vokalist Terje Bärnholdt dro med seg sine gaster, Geir Arne Johnsrud på trommer og bassist Stein Johnsen, til Patio Trasero på Hagan for å gi sine sambygdinger en sjans til å svinge av seg ribbefettet. Med seg i gitarkassa bar de på bunnsolid rock, skamløst rappa fra band som Rose Tattoo, AC/DC og The Who.

Lekker gjennomføring

Om lag 150 mennesker klemte seg foran den lille scena og fikk servert et band i fin form. Terje, presentert av ivrig fans som bygdas stolthet, virka i godt humør og lekte med gitaren på en måte som fikk forsamlingen til å gispe. Stein og Geir Arne støttet opp med lunt nærvær og stødige rytmer.

Feiende flott tradisjon

Denne jula er ikke første gang Rabbagastene inviterer til romjulsrock. Det har nærmest blitt en tradisjon for trioen å invitere til et etterlengtet avbrekk i høytiden, noe som åpenbart også verdsettes. Ikke bare fra bygda var det fremmøte, men folk var kommet ens ærend fra store deler av Akershus for å få litt stødig takt og massiv allsang.

Les mer: Rabbagastene

Comments

comments

1 thought on “Rabbagastene rocka jula

Comments are closed.