Bilder: Vålerenga-Sandnes Ulf 2-0

(Fotball, Tippeligaen): Kampens utgangspunkt var dramatisk nok. Jubilanten Vålerenga og gjestene fra Sandnes kunne begge måtte ut i kvalifiseringskamper for å overleve i tippeligaen om de tapte. Her er bildene fra oppgjøret på Ullevaal.

Lørdag før kampen var det oppvarming på Valle, se bildene her.

Få trodde vel at det var her Vålerenga skulle være da sesongen startet. At sesongen ikke helt ville blir kanon var klart nok, men å skulle spille en skjebnekamp mot Sandnes Ulf ville vært en relativt pervertert tanke. Mange supportere var nervøse og urolige før kampen, men det var tydelig at Morten Berre ikke syntes dette var så tress. 8 minutter brukte han på å finne nettmaskene. Frem til det førte Vålerenga kampen, men etter ledelsesmålet skjedde det mer på midtbanen enn andre steder på banen.

Rett før pause får  Nicolai Høgh direkte rødt kort. Svært få forstår hvorfor, dommeren virka litt usikker på hvorfor sjæl, men syntes åpenbart det var en god idé.

Dermed får Sandes Ulf spille en hel omgang med en mann mer enn Vålerenga. Uten at det egentlig gjorde all verden. Omgangen ligna litt på den første med unntak av det tok Vålerenga 25 minutter å score denne gangen og det var Giancarlo González som stod for økningen av ledelsen.

Sånn endte det, Vålerenga får ikke flere obligatoriske kamper i år og får fortsatt lov til å spille i den øverste divisjonen også neste år.

Vålerengas lag: Lars Hirschfeld, Jan Gunnar Solli, Giancarlo González, Nicolai Høgh, Joachim Thomassen, Morten Berre, Christian Grindheim, Kristoffer Hæstad, Diego Calvo, Torgeir Børven, Daniel Fredheim Holm
Reserver: Gudmund Taksdal Kongshavn, Joseph Baffo, Moussa Nije, Bojan Zajic, Marcel Wawrzynkiewicz, Ivan Näsberg, Fitim Kastrati

 

Sandnes Ulfs lag: Aslak Falch, Avni Pepa, Edier Frejd, Milos Mihajlov, Erik Tønne, Fredrik Torsteinbø, Aksel Berget Skjølsvik, Anel Raskaj, Steinthor Thorsteinsson, Henrik Loggenes Furebotn, Marius Helle
Reserver: Sean McDermott, Johnny Jarl Lundgren, Steven Lennon, Vegard Aanestad, Kenneth Sola, Zymer Bytyqi, Nemanja Jovanovic

Les også: Sandnes Ulf og Vålerenga unngikk kvalik (Aftenposten), Sulimani sikret plassen til Sandnes Ulf (Aftenposten), – Det er ikke mulig! (Nettavisen), Berre scoret da Vålerenga vant med ti mann (Dagbladet), Vant med ti mann (Siste.no), Bryr seg ikke om at han reddet Ulf (Aftenposten), Slipper kvalik (Rogaland avis)

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Sandnes Ulf 2-0

Comments are closed.