Bilder: Supportermønstring på Valle

Søndag spiller Vålerenga sin siste kamp for sesongen og mellom 200 og 300 supportere tok turen til treninga på Valle lørdag for å gi laget en ekstra dytt i ræva. 

Tippeligaen har ikke vært noen høydare for Vålerenga denne sesongen. Med stusselige 33 poeng og Sandnes Ulf i siste hjemmekamp må alle piskes litt. Derfor overvar en liten hærskare fans treninga. Med seg hadde de godt humør, lystige sanger og fyrverkeri. Billetter til søndagens kamp selges for hundre spenn, noe som også viser at klubben vil ha med flest mulig.

Selv om de fremmøtte koste seg var det ikke alle naboer som var helt komfortable med mønstringa. På vei hjem etter kamp traff denne fotografen på en liten patrulje fra Oslopolitiet, de som jobber for en trygg hovedstad, som hadde fått meldinger om «noe casualgreier». De ble forklart at det hadde vært en feiende flott samling for å støtte Vålerenga, men at treninga nå var over og de som ikke var så som denne karen var reist hjem.

Sånn er det, elsket og hatet.

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Supportermønstring på Valle

Comments are closed.