Bilder: Vålerenga-Haugesund 1-2 Tippeligaen, 2013

(Fotball, Tippeligaen): Vålerenga kunne ta en fot permanent ut av nedrykksstriden ved seier mens Haugesundseier ville gi vestlendingene en klam hånd om bronsen. Det endte med borteseier, her er bildene fra kampen.

At ingen av lagene var videre interessert enn det ene begge lag starter kampen med var tydelig. Vålerengas Børven var frempå etter et par minutter og Haugesund surra litt innenfor Vålerengas 16-meter. Så gled hele førsteomgang over i et kjempe-gjesp. Ingen nerve, ingen temperatur, ingenting…andre omgang starta vel ikke særlig mer overbevisende. Til slutt scorer hjemmelaget. Akkurat da alle Osloborgere tror dette skal bli deres festaften svarer Haugesund med egen scoring. Ikke bare det, de gjør det en gang til.

Dermed klorer Haugesund seg til bronsen mens Vålerenga klorer seg fast i kanten av stupet.

Vålerengas lag: Lars Hirschfeld, Joseph Baffo, André Muri, Giancarlo Gonzáles, Ivan Näsberg, Christian Grindheim, Kristoffer Hæstad, Daniel Fredheim Holm, Morten Berre, Diego Calvo, Torgeir Børven
Reserver: Gudmund Taksdal Kongshavn, Jan Gunnar Solli, Fegor Ogude, Nicolai Høgh, Bojan Zajic, Ali Iqbal, Fitim Kastrati

Haugesunds lag: Per Morten Kristiansen, Vegard Skjerve, Dusan Cvetinovic, Umaru Bangura, David Myrestam, Eirik Mæland, Joakim Vaage Nilsen, Daniel Bamberg, Kristoffer Haraldseid, Michael Haugås, Christian Grytkjær
Reserver: Olav Baggerud Dalen, Hendrik Kildentoft, Trygve Nygaard, Andres Már Johannesson, Martin Bjørnbak, Henrik Kjelsrud Johansen, Tor André Aasheim

Les også: Her viser Klanen hva de mener om Hallén (Dagbladet), Vålerenga-kapteinen plages av «mystisk» mageskade (Dagbladet), Lecjaks forlater trolig Vålerenga (Nettavisen), Haugesund vendte mot Vålerenga (Folkebladet), Rekdal: – 33 poeng holder ikke (Aftenposten)

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Haugesund 1-2 Tippeligaen, 2013

Comments are closed.