Bilder Vålerenga-Storhamar 3-4

(Ishockey, GET-ligaen): Årets første hjemmekamp for Vålerenga som vant sin åpningskamp mot Fredrikstad med kalassifre. Storhamar vant og sin første kamp i årets GET-liga og var høyt oppe etter sin seier over Sparta. Det var da også Hamarlaget som skulle trekke det lengste strået på Jordal i kveld.

For hjemmelagets del starta det ganske daft mens Storhamar var kommet til hovedstaden for å spille hockey. Noe som også førte gjestene til ledelse etter første periode, 2 pucker måtte Vålerengakeeper Steffen Søberg plukke ut av nettet.

Vålerenga var derimot med i andre periode og reduserte ganske kjapt til 1-2 etter en rekke sjanser. Så blir det fryktelig mye rart fra både spillere og dommere. Ikke minst dommere. Det blir vanskelig å holde helt oversikt over hvorfor det dømmes som det gjør, men det hadde nok sine grunner. Så dømmes det straffe til Storhamar og hjemmelagets Brede Csiszar får 10 minutter for protester.

Storhamar brenner straffa, men de bryr de seg ikke så mye om da de øker ledelsen rett etterpå med en lekker kontring. Lagene tar ny pause på stillingen 1-3.

Tredje periode  starter med en brak. Storhamar får to mann utvist på kort tid og Vålerenga bruker muligheten til å redusere til 2-3 og kjøre kampen. Etter halvspilt periode står stillinga 3-3 og det virker som om hjemmelaget har tatt balletak på gjestene fra Mjøsa. Sjansene florerer, gjestene mangler initiativ, så vrir Dagfinnrud kneet og blir liggende på isen lenge.

Da virker det som om Vålerenga mister rytmen og flyten i spillet sitt. Det er en stund hvor det ikke skjer allverden før det gjenstår under et minutt å spille. Da banker Storhamar spikeren i kista og sørger for å ta med seg 3-4 og full poengpott til Hamar.

Vålerengas lag: Steffen Søberg, David Bräck, Rasmus Juell, Sondre Olden, Fredrik Csisar, Stefan Espeland, Jonas Oppøyen, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Morten Ask, Tobias Lindström, Alexander Bonsaksen, Glenn Jensen, Fillip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar, Erik Follestad Johansen, Jonte Berg, Daniel Sørvik, Magnus Fischer

Storhamars lag: Nathan Martz, Eirik B. Skadsdammen, Magnus Eikrem Haugen, Pål Johnsen, Andreas Øksnes, Joakim E. Jensen, Christian Larriveé, Mads Hansen, Ole Petter Øvergaard, Anders Theodor Braavold, Martin B Huse, Lars Løkken Østli, Fredrik Lystad Jacobsen, Ørjan Mikkelsen, Jesper Engelin, Eirik Dagfinrud, Tommy Johansen, Trygve Hillestad, Jimmy Andersson, Lars Erik Hesbråten, Eirik Børresen

Les også: Surt tap for Storhamar (Klanen), – Blir for høye på pæra (VIF-hockey), Shampo: – Brede tapte kampen for oss (TV 2), Vålerenga-smell hjemme mot Storhamar (BT.no), – Alltid like gøy å slå Vålerenga (VG)

Comments

comments