Bilder Vålerenga-Brann 4-3, Tippeligaen 2013

(Fotball, Tippeligaen): Mens Brann ser for seg at de kan kjempe seg opp til 4. plass, eller høyere, jobber Vålerenga for å unngå sumpa i bånn av tabellen. Søndag møttes lagene på Ullevaal og her er bildene fra kampen.

Det var vel spilt knapt 5 minutter da Morten Berre sørget for kampens første mål og ledelse til Vålerenga. De fleste på Ullevaal så vel for seg en reprise av gårsdagens Vålerengakamp mot rødtrøyer, den mot ishockeylaget Stjernen. Brann hadde en annen tanke i hodet og 2 mål før stadionuret viste 10 minutter stoppa kjeften på de fleste. Ytterligere ett mål tuppa bergenserne inn før pause og det var ikke mange med blått hjerte som tenkte at dette ville gå veien. Ikke engang uavgjort så mange for seg.

Ikke var det mye som tydet på det da andre omgang starta heller. Noen endringer ble gjort i Vålerengas lag og de kom litt høyere på banen, men i det store og hele virka det som om Brann hadde kontroll. Så finner Morten Berre igjen ut at det er på tide å vise at de gamle er eldst. Etter 60 minutter sørger han for redusering, en mager trøst. Allikevel har dette åpenbart inspirert Torgeir Børven som også ser sitt snitt til å komme på scoringslista. 3-3 lyser fra tavla og over Ullevaal. Da speaker ber de bergenske supportere om å slutte og kaste mynter scorer Børven sitt andre for kvelden og sikrer dermed 3 poeng til Oslolaget.

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn, Soseph Baffo, André Muri, Nicolai Høgh, Jan Lecjaks, Diego Calvo, Christian Grindheim, Jan Gunnar Solli, Joachim Thomassen, Morten Berre, Torgeir Børven
Reserver: Lars Hirschfeld, Giancarlo Gonzalez, Kristoffer Hæstad, Bojan Zajic, MonirBenmouassa, Mathias Blårud

Branns lag: Piotr Leciejewski, Birkir Mar Sævarsson, Daniel Mojsov, Markus Jonsson, Erdin Demir, Tomasz Sokolowski, Stephane Badji, Kasper Skaanes, Kristoffer Barmen, Erik Huseklepp, Martin Pusic
Reserver: Jørgen Mohus, Hassan El Fakiri, Kennedy Ashia, Henrik Gjesdal, Bård Finne, Håkon Lorentzen, Fredrik Heggland

Les også: Vålerenga snudde kampen etter Børven-dobbel (Adresseavisa), Rekdal om comebacket: – Sinnssvakt! (VG), Berre, Børven og Bojan berget blemme mot Brann (Dagbladet), – Det var julenisse-forsvar, noe måtte gjøres (Nettavisen), Tre casuals pågrepet utenfor Ullevaal stadion: – De oppførte seg som ville dyr (VG), Politiet: – VIF-supporterne gikk til angrep (Dagbladet), Rekdal: – Må vinne to kamper til (Aftenposten), Tre fotball-supportere pågrepet (NRK), Det raknet fullstendig for Brann (BA), Casual-bråk utenfor Ullevaal (Adressa), Børven senket Brann etter ellevill snuoperasjon (TV2), – Vi var livredde for å ha ballen (BA), Brukte tåregass mot supportere (P4), Vålerenga snudde fra 1-3 til 4-3 mot Brann (Fedrelandsvennen)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder Vålerenga-Brann 4-3, Tippeligaen 2013

Comments are closed.