Bilder Stjernen-Vålerenga 0-12 GET-ligaen

Serieåpningen endte på verst mulig vis for Stjernen. Den tidligere storheten fikk hele 12 mål imot da Vålerenga gjestet Fredrikstad lørdag. 

Tidvis virket det som om hjemmelaget spilte uten skøyter og grunnleggende ferdigheter i ishockey. Vålerenga fikk stort sett lov til å surre rundt som de selv ønsket, og Oslolagets spillere virket oppriktig forundret over et par av puckene som gikk inn.

Dermed har Vålerenga fått best mulig start på årets ishockeysesong mens det for Stjernens del bare kan bli bedre.
Vålerengas lag: Steffen Søberg, Glenn Jensen, Sondre Olden, Mark McCutcheon, Fredrik Csisar, Anders Hilt Jørgensen, Daniel Sørvik, Rasmus Juell, Tobias Lindström, Mathias Trygg, Erik Follestad Johansen, Cato Cocozza, Filip Gunnarson, Jonas Oppøyen, Stefan Espeland, David Bräck

Stjernens lag: Haugeland, Nygard, Thorell, Hermansson, Wennerström. Danielsson, Karlsson, Sinisalo, Fjeldstad, Nygård. Andersen, Lundin, Heier, Tollefsen, Paulsen, Bjørsland, Bjørsland

Les også: Dusinet fullt i Stjernehallen (VIF-hockey.no), Vålerenga har aldri trent hardere (Aftenbladet), Dette er Vålerengas gullhåp (Nettavisen), Vålerenga knuste Stjernen i sesongåpningen (Dagbladet), Lekestue: Stjernen – Vålerenga 0-12 (Klanen)

Comments

comments

3 thoughts on “Bilder Stjernen-Vålerenga 0-12 GET-ligaen

Comments are closed.