Bilder: Vålerenga-Stabæk 0-0 Toppserien 2013

I toppseriens fjortende runde reiste Stabæk til Vallhall for å vise forskjell på tabelleder og middelhavsfarer. Det endte 0-0 i en kamp der lagene preget hver sin omgang. Her er bildene.

Første omgang er i grunn 45 minutter med Stabækdominans. Det er ikke ofte Vålerenga får låne ballen, men samtidig var hjemmelaget såpass kompakte at Stabæk ikke kommer til rare sjansene. Gjestene kommer stort sett til offside og det må ha vært frustrerende etterhvert. For de 168 betalende på tribuna var det kjedelige saker.

Andre omgang byr på mer spenning og mer sjanser begge veier. Vålerenga kommer seg opp i banen og skaper noen kvalifiserte sjanser. Det inviterer også Stabæk til kontringer, noen av de ender nær scoring, men til sist viser tavla at begge keeper fikk smultring denne septemberkvelden.

Vålerengas lag: Caroline Knutsen, Sharon Hansen, Hanne Mellingsæter, Ingrid Søndenå, Rebecca Angus, Ingrid Schjelderup, Ina Skaug, Tina Wulf, Solveig Gulbrandsen, Marte Berget, Nana Gram
Reserver: Lill Yvonne Karlsrud, Mina Kjørum, Elisabeth Bakken, Kristin Karlsson, Maren Hauge, Sandra Magnusdottir, Kristin Haugstad
Stabæks lag: Ingrid Hjelmseth, Cathrine Dekkerhus, Toril Akerhaugen, Stine Reinås, Katrine Pedersen, Ida Elise Enget, Elise Thorsnes, Leni Larsen Kaurin, Siri Nordeide Grønli, Ingrid Bakke, Trine Rønning
Reserver: Guro Pettersen, Line Hauge, Julie Adserø, Inger Katrine Bjerke, Melissa Wiik, Maiken Pape

Comments

comments