Bilder: Vålerenga-Medkila 5-1 Cupen 2013

Cupens semifinale for damer i Vallhall ble spilt mellom Vålerenga og Medkila. Etter en førsteomgang hvor hjemmelaget sløste med sjanser og kunne gå til pause med 1-0 viste de Medkila at de vet hvor målet står i andreomgang. Her er bilder fra kampen.

Vålerengas lag: Caroline Knutsen, Sharon Hansen, Hanne Mellingsæter, Ingrid Søndenå, Rebecca Angus, Ingrid Schjelderup, Ina Skaug, Tina Wulf, Solveig Gulbrandsen, Marte Berget, Kristin Karlsson
Reserver: Lill Yvonne Karlsrud, Mina Kjørum, Elisabeth Bakken, Nana Gram, Maren Hauge, Sandra Magnusdottir, Kristin Haugstad

Medkilas lag: Ashley Thompson, Mette Skau, Ida Fjordbolt, Ane S. Wasløe, Lise Grønvoll, Keara Thompson, Marita H. Iversen, Rosie Malone Povolny, Janett Aloyeous, Victoria Ludvigsen, Elisabeth Jeppesen

Les også: Historiske Vålerenga dominerte i Vallhall (fotballmagasinet.no), Rekdal: Vålerenga når historisk semifinale (sport&spill), Overtidsdrama da Klepp røk ut av cupen (VG), Vålerenga til semifinalen (vif-fotball), Fikk hull på byllen (vif-fotball), Bli med inn i damegarderoben (vif-fotball)

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Medkila 5-1 Cupen 2013

Comments are closed.