Bilder Vålerenga-Sandviken 3-1, Toppserien 2013

Sandviken kom til Vallhall i håp om å spe på slunken poengkonto. Det var ikke mulig mot et Vålerenga som tok grep fra avspark og aldri lot seg true av Bergenserne. Her er bilder fra kampen. 

(Fotball, toppserien): Hjemmelaget tok føringen fra avspark og viste raskt at de var svært så villige til å angripe Sandviken. Etter 14 minutter er det da også Vålerenga som tar ledelsen etter et knallskudd av Kristin Karlsson som plasserer kula i krysset. Fullstendig umulig for Sandvikens keeper, Elise Barsnes, å redde. Nye 14 minutter sener er det nytt mål for hjemmelaget, denne gang ved Marte Berget. Rett nok er ikke målet like flott som det første, men det kommer etter massivt press mot Sandviken etter dødball og lærkula finner til sist veien over mållinja. Lagene går dermed til pause på stillingen 2-0.

Andre omgang starter ikke helt som første for Vålerengas del. Sandviken har litt mer initiativ uten at kampen er noe fyrverkeri av den grunn.

Etter omlag 20 minutter reduserer Sandviken. I stedet for at gjestene får en vitamininnsprøyting ser det ut til at Vålerenga våkner. Vålerenga får straffe som Tina Wulf skal sett i mål. I stedet redder Sandvikens keeper, og selv om det blir retur i feltet ender det med klarering og brent straffe.

Wulf er ikke ei jente som finner seg i slikt. 10 minutter før slutt knaller hun til og setter kula i nota fra drøy avstand. Dermed ender det 3-1 til Vålerenga hvor Mina Kjørum også fikk sin debut på Vålerengas a-lag og første innhopp i Toppserien.

Vålerengas lag: Caroline Knutsen, Sharon Hansen, Hanne Mellingsæter, Ingrid Søndenå, Rebecca Angus, Ingrid Schjelderup, Tina Wulf, Solveig Gulbrandsen, Maren Hauge, Marte Berget, Kristin Karlsson
Reserver: Frida Bråttum, Mina Kjørum, Ina Skaug, Elisabeth Bakken, Nana Gram, Sandra Magnusdottir, Kristin Haugstad

Sandvikens lag: Elise Barsnes, Helene Gloppen, Marita Salbu, June Roa Hammersland, Linn Aarland, Kine Tonning, Karoline Bakke, Michaela van den Bulk, Sunniva Lillestøl, Melissa Bjånesøy, Andrea Thun
Reserver: Anne Fimreite, Mia Nygard, Ingrid Spord, Anja Barwinsky

Comments

comments

1 thought on “Bilder Vålerenga-Sandviken 3-1, Toppserien 2013

Comments are closed.