Bildeserie: Vålerenga-Start 1-3 Tippeligaen 2013

Start tok fra fra makrellfiske på Sørlandet i håp om å lugge med seg poeng fra Oslo. Det klarte de da Vålerenga ikke klarte å sette noen av sine sjanser men slapp inn mål selv når Start ikke hadde sjanser. Her er bilder fra Ullevaal. 

Vålerengas lag: G. Kongshavn, J. Baffo, G. González, N. Høgh, J. Lecjaks, J. Solli, B. Zajic, M. Fellah, D. Fredheim Holm, D. Calvo, T. Børven
Innbyttere: Ø. Knutsen, A. Muri, M. Berre, F. Ogude, M. Wawrzynkiewicz, M. Blårud, I. Näsberg

Starts lag: H. Opdal, A. Nouri, G. Andersen, J. Mathisen, R. Vikstøl, E. Asante, G. Kristjansson, B. Acosta, E. Børufsen, A. Castro, C. Tveit
Innbyttere: T. Reinertsen, B. Sarr, S. Tronstad, A. Delgado Estay, O. Markovic

Les også: Tung kveld på Ullevaal (VIF-fotball), Bunnlaget Start ga Vålerenga juling (adressa.no), Rekdal etter 1-3 mot tabelljumboen: – Lekker inn mål fra alle kanter (VG), Vålerenga knust av dumpekandidat (Nettavisen), Vålerenga skuffet (siste.no), Start holdt costaricansk fest på Ullevaal (ABCnyheter), Fredheim Holm: – Ikke gode nok til medalje (Aftenposten)

Comments

comments