Bildeserie Vålerenga-Medkila 3-1

Vålerengas første hjemmekamp i Toppserien etter sommerhvilen endte med seier over Medkila med sifrene 3-1. Høstjakta for Vålerengas damer er i gang og her er bildene fra oppgjøret.

Rett skal være rett, en klump satt seg i magan da Medkila tok ledelsen etter omtrent 10 minutter. Vålerenga gjorde bange anelser til skamme og snudde det hele og ydmyket fremmedfolket fullstendig.

Vålerengas lag: Katarina Gundersen, Silje Kronkvist, Ingrid Katrine Buer Søndenå, Sandra Sif Magnusdottir, Tina Wulf, Kristin Haugstad, Solveig Gulbrandsen, Hanne Mellingsæter, Ingrid Schjelderup, Rebecca Louise Angus, Julie Simonsen Solberg, Kathrine Kronkvist, Ina Helen Levorsen Skaug, Kristin Cecilia Karlsson, Maren Eithun Hauge, Ida Myrhaug Dåstøl, Emelie Maria Erlandsson, Nana Gram Pedersen, Marte Berget, Sharon Christina Hansen, Frida Løvlie Bråttum, Elisabeth Giske Bakken, Lill Yvonne Sten Karlsrud
Medkilas lag: Ashley Thompson, Ane Sund Walsøe, Lise Lotte Øvre, Lise Linaker, Mette Skau, Elisabeth Jeppesen, Marita H. Iversen, Janett Aloyeous, Ida Fjordbak, Stine Frantzen, Sigrunn Linaker Dybvik, Silje Johansen, Keara Thompson, Rosie Malone Pavolny, Victoria Ludvigsen, Lise Grønvoll, Cesilie Andreassen

Les også: http://www.vif-damefotball.no/, Hjemmeseier i Vallhall (Fotballmagasinet)

Comments

comments