Bildeserie Barcelona trener på Ullevaal

Lørdag spiller FC Barcelona mot Vålerenga på Ullevaal stadion i Oslo. Dagen før dagen var det trening for presse og fans, her er en bildeserie fra dagens økt.

Lang kø var dannet seg utenfor Ullevaal stadion før portene åpnet for publikum og presse som hadde tatt turen for å se Lionel Messi og de andre stjernene fra FC Barcelona trene i sommervarmen før lørdagens kamp mot FC Barcelona. På forhånd var det gitt klar beskjed om at dørene ville bli låst 10:00 presis. Allikevel stod en del, både publikum og presse, og ventet på Barcelonabussen utenfor spillerinngangen og håpet de ville rekke et par bilder av spillerne før dørene ble stengt. De som virket aller mest letta over beskjeden om at de allikevel ville få komme inn selv om bussen nok ikke kom før noen minutter over 10 var antagelig journalistene.

Treninga bød på skuddtrening, hvor en i støtteapparat som skule vise øvelsen høstet størst jubel etter en perlescoring, og spill på liten bane. Så da skulle ting begynne å bli klart for Barcelona å møte 100-årsjubilantene i morgen.

Les også: Messi koste seg på Bislett (VIF-fotball), Åpner Bendit-svingen (VIF-fotball), Debuterer som Barca-sjef mot Vålerenga (NRK), Norske supportere sang for Messi på Ullevaal (VG), Klubbløse Daniel Braaten starter mot Barcelona (VG), Barcelonas nye trener kommer til Oslo fredag (VG), Messi til VG om å være i Norge: – Godt! (VG), Messi-hysteriet fortsatte da 1500 så Barcelona trene på Ullevaal (Dagbladet),

Comments

comments