Bilder Vålerenga-Rosenborg 5-4 (straffer) NTF U19

Lørdag spilte Vålerenga finalekamp i NTF U19-turneringa på Hamar mot Rosenborg. Da stillingen var 1-1 etter ordinær tid ble det hele avgjort på straffespark hvor Vålerenga trakk det lengste strået. Her er bilder fra kampen. 

Akkurat som i fjor var det Vålerenga og Rosenborgs talenter som møtte hverandre i eliteturneringa for juniorer, akkurat som i fjor måtte det straffesparkkonkurranse til for å kåre en vinner og akkurat som i fjor ble vinneren Vålerenga.

Det er Rosenborg som kommer best i gang og Vålerenga sliter litt med å følge trønderne, både i forhold til plassering og fysikk. Rosenborg er solide defensivt og kommer til et par ekle sjanser før Vålerenga finner formasjonene og er mer med i spillet. De kommer og til noen sjanser uten at det blir helt farlig.

Da omgangen har bikket halvveis mister Vålerenga ballen på egen banehalvdel da de egentlig skal ruse i angrep. Rosenborg kommer seg ned til kortlinja og legger ballen tilbake i feltet. Da er det en trønder som strengt tatt har åpent mål da Vålerengas keeper er litt ute på tur. Utrolig nok bommer Rosenborg og Vålerenga kommer litt mer med i spillet mot slutten av omgangen før pause.

Andre omgang er mer jevn og Vålerenga, som har foretatt to bytter,  matcher Rosenborg. Selv om ingen har klart overtak er nok Rosenborg de som sliter litt. Så skjer det, Shåresh Ahmadi får litt rom innenfor motstanderens 16-meter, skyter lavt og Vålerenga leder 1-0.

Vålerenga fortsetter å presse høyt, men mot slutten av andre omgang er det tydelig at flere begynner å bli slitne. Typisk Rosenborg utligner de på overtid etter litt kløning hos Vålerenga. Omgangen blåses av og det er klart for straffespark.

Vålerenga redder den første lompa til Rosenborg. Når Vålerenga i tillegg setter alle sine straffer er det klart, Vålerenga vinner turneringen med 5-4 i finalen.

Gratulerer.

Vålerengas lag: Marcus Engebretsen – Ali Iqbal,  Dodou Gaye, Anders Plassen, Anders Eriksen –  Hassan Rahmani,  Rino Falk Larsen (Mathias Blårud fra 41),  Ghayas Zahid – Markus Dalen Brændsrød (Moussa Nije fra 41),  Shåresh Ahmadi,  Monir Benmoussa (Fitim Kastrati fra 74)

Ubenyttede reserver: Nima Danai,  Markus Nakkim,  Mansour Gueye,  Jesper Solli, Riki Alba, Gangandeep Singh Lally

Les mer her: To på rad! (VIF-fotball), Klart beste laget (RBK.no)

Comments

comments