Bilder Hønefoss-Vålerenga 1-2 Tippeligaen 2013

Det tok ikke mer enn 5 minutter så var Vålerenga en mann mer på banen, noe som syntes av sjansestatistikken. Allikevel ble kampen aldri punktert og den levde på et vis til siste minutt og hjemmelaget Hønefoss måtte til slutt se seg slått 1-2.

Hønefoss var verter for Vålerenga i den 16. runden i Tippeligaen. For vertskapet ble det vanskelig da de måtte felle Børven som var på vei alene med keeper, men så trenger da også Vålerenga usannsynlig mange forsøk på å score mål. Det hjalp jo heller ikke at Larsen felte en Hønefoss-spiller i det 45. minutt slik at lagene kunne gå til pause på 1-1.

Da er det godt Vålerenga har Morten Berre. Han sørget for 1-2 ledelse da det var spilt drøyt 60. minutter. Da Hønefoss jager utligning mot slutten av kampen viser tidligere Vålerengaspiller Freddy dos Santos seg som en kødd. Ballen skytes over linja til innkast for Hønefoss og Santos hjelper hjemmelaget med å få fatt i ballen så de kan sette i gang spillet raskere. Det ender nesten med mål for Hønefoss.

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Marcel Wawrzynkiewicz (, Jan Gunnar Solli fra 31), Andre Muri, Simon Larsen, Jan Lecjaks – Bojan Zajic (Kristofer Hæstad fra 55), Christian Grindheim, Mohammed Fellah (Morten Berre fra 55) – Daniel Fredheim Holm, Torgeir Børven, Diego Calvo
Ubenyttede reserver: Øyvind Knutsen, Joachim Thomassen, Aaron Samuel, Ivan Näsberg

Hønefoss´lag: Steve Clark – Arnor Adalsteinsson, Aleksander Solli, Pål Erik Ulvestad, Kevin Larsen – Alexander Groven, Mikkel vendelbo, Tor Øyvind Hovda, Toni Kolehmainen – Mats Andre Kaland, Riku Riski
Innbyttere: Remond Mendy, Kevin Beugre, Helge Haugen

Les også: Rekdal om Berre: – Han var skikkelig forbanna på meg (VG), – Det beste for både meg og Rekdal nå er at våre veier skilles (Aftenposten), Nå er Morten Berre (38) Tippeligaens toppscorer (TV2), Fellah: – Overraskende at jeg fikk sjansen (NRK), Hønefoss spilte nesten hele kampen med ti mann (Dagbladet), Berre (38) sikret Vålerenga-seier (bt.no), Innbytterne ga Vålerenga borteseier (ABCNyheter), Nå er han toppscorer (VIF-Fotball), Se høydepunktene her (VIF-Fotball), Sendt i dusjen (Hønefoss BK)

Comments

comments

1 thought on “Bilder Hønefoss-Vålerenga 1-2 Tippeligaen 2013

Comments are closed.