Bilder: Vålerenga-Lillestrøm 3-0 NTF U19

Vålerenga inviterte Lillestrøm til dans i NTF U19-turneringas kvartfina på Hamar torsdag. Lillestrøm takka høflig nei og gikk i kjent stil for knokkelball. Det endte 3-0 og Vålerengas juniorer er klare for semifinale mot Brann på fredag. Her er bilder fra kampen.

Vålerenga styrte i grunn hele kampen. Der de blå kom til sjanser og scoringer fikk Lillestrøm gult kort og det ble vel strengt tatt ikke registrert en eneste sjanse til fuglene. Dermed kan Vålerengas juniorer feire helt til i morgen, da venter Brann i semifinalen.

Vålerengas lag: 1 Marcus Engebretsen – 2 Ali Iqbal, 3 Dodou Gaye, 5 Anders Plassen, 14 Anders Eriksen – 8 Hassan Rahmani, 9 Rino Falk Larsen (27 Jesper Solli fra 74), 10 Ghayas Zahid – 18 Moussa Nije (7 Fitim Kastrati fra 74), 19 Shåresh Ahmadi, 11 Monir Benmoussa (20 Markus Dalen Brændsrød fra 52)

Ubenyttede reserver: 30 Nima Danai, 15 Markus Nakkim, 21 Mansour Gueye, 6 Mathias Blårud, 16 Riki Alba, 4 Gangandeep Singh Lally

Lillestrøms lag: Jacob Faye Lund, Simen Nordermoen, Kevin Arinze Echem, Lars Andre Oskarsen, Jørgen Kolstad, Joakim Holmadal,Mohamed Lamine, Espen Rødsand, Fred Friday, Joachim Osvold

 

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Lillestrøm 3-0 NTF U19

Comments are closed.