Bilder Vålerenga-Molde 3-3 Tippeligaen 2013

Evigunge Morten Berre feirer scoring.

Kampen mellom Vålerenga og Molde ble en kamp i bunnen av tabellen, de færreste ville vel satt penger på det før sesongen startet. Etter at Vålerenga ledet to ganger endte kampen i tippeligaens 13. runde til slutt 3-3. 

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn, Marcel Wawrzynkiewicz, André Muri, Giancarlo González, Jan Lecjaks, Morten Berre, Christian Grindheim, Kristoffer Hæstad, Daniel Fredheim Holm, Torgeir Børven, Diego Calvo,
Reserver:Lars Hirschfeld, Jan Gunnar Solli, Joachim Thomassen, Mostafa Abdellaoue, Aron Samuel, Matias Blårud, Ivan Näsberg

Moldes lag: Ørjan Nyland, Martin Linnes, Joona Toivio, Even Hovland, Magne Simonsen, Magnus W. Eikrem, Emmanuel Ekpo, Joshua Gatt, Jo Inge Berget, Daniel C. Chukwu, Mattias Moström
Reserver:Ole Söderberg, Daniel Berg Hestad, Agnaldo Pinto Moraes jr., Aliou Coly, Etzaz Hussain, Magnar Ødegaard, Zlatko Tripic

Les også:– Det er tegneseriefotball! (Nettavisen), – Berre er et unikum i norsk toppfotball (Dagbladet), – Vil ikke se på tabellen (Aftenposten), Agnaldo ødela festen for Vålerenga (TV2), Sååå glad ble Solskjær! (rbnett), Agnaldo reddet Molde i heftig Ullevaal-drama (VG)

Comments

comments

1 thought on “Bilder Vålerenga-Molde 3-3 Tippeligaen 2013

Comments are closed.