Bilder Vålerenga-Tromsø 2-0 Tippeligaen 2013

Vålerenga tok en etterlengtet seier på fotballens festdag mot Tromsø da hovedstadslaget vant 2-0 i den tiende runden av årets tippeliga. Her er bilder fra Ullevaal. 

 

Vålerengas lag: 34 Gudmund Taksdal Kongshavn – 33 Marcel Wawrzynkiewicz (6 Simon Larsen fra 80), 4 André Muri, 18 Giancarlo González, 5 Jan Lecjaks – 11 Morten Berre (36 Mathias Blårud fra 66), 19 Christian Grindheim (kpt), 23 Kristofer Hæstad – 22 Diego Calvo, 10 Torgeir Børven (20 Mostafa Abdellaoue fra 60), 7 Daniel Fredheim Holm

Les også: Vålerenga slo Tromsø (VIF-fotball), Rekdal: -Årsbeste (Aftenposten), Spilte nesten hele kampen med skade (Fedrelandsvennen), Tromsø følte seg snytt for straffe (VG), Fortvilet etter sjansesløseri (iTromsø), Det våres i Vålerenga (iTromsø), Nå har Berre scoret i 18 sesonger på rad (Dagbladet), Berre gjorde det igjen (Nettavisen), TIL tapte 2-0 (Nordlys), – Mer opptatt av nye biler enn egen utvikling (TV2),

Comments

comments

1 thought on “Bilder Vålerenga-Tromsø 2-0 Tippeligaen 2013

Comments are closed.