Bildeserie Vålerenga-Hønefoss 1-2 Tippeligaen 2013

Til tross for at Vålerenga var det førende laget gjennom store deler av kampen var det Hønefoss som til slutt trakk det lengste strået. Helt fortjent, for i fotball er det slik at laget som scorer mest vinner. Her er bildene fra Ullevaal. 

Vålerengas lag: 34 Gudmund Taksdal Kongshavn – 33 Marcel Wawrzynkiewicz (8 Jan Gunnar Solli fra 61), 4 André Muri, 6 Simon Larsen, 5 Jan Lecjaks – 19 Christian Grindheim (kpt.), 18 Giancarlo Gonazález, 23 Kristofer Hæstad – 17 Mohammed Fellah (20 Mostafa Abdellaoue fra 45), 10 Torgeir Børven (28 Aaron Samuel fra 61), 7 Daniel Fredheim Holm

Hønefoss sitt lag: Steve Clark – Heiner Mora, Aleksander Solli, Kristjan Örn Sigurdsson, Kevin Larsen – Mikkel Vendelbo, Helge Haugen, Tor Øyvind Hovda, Alexander Groven – Riku Riski, Remond Mendy

Les også: Vålerenga-dödaren: – Typisk at det skjer (Aftenposten), Drømmeretur for Solli (Smaalene), Hønefoss-helten: – Det er som en Askepott-historie (VG), Solli senket gamlelaget (Ringerikes blad), Grindheim:- Sureste tapet i år (Aftenbladet), Vraket i Vålerenga – senket Rekdal (TV2), «Golden Goal»-kampen mot Vålerenga har blitt et verdensfenomen (TV2), Ny flause for Rekdals Vålerenga (Nettavisen), Ville jubelscener (Hønefoss BK), Vålerenga tapte mot Hønefoss (VIF-fotball)

Comments

comments

2 thoughts on “Bildeserie Vålerenga-Hønefoss 1-2 Tippeligaen 2013

Comments are closed.