Bildeserie Vålerenga-Avaldsnes 0-2, Toppserien 2013

Avaldsnes stod uten poeng da de kom til Vallhall i Oslo for å måle krefter med Vålerenga. Mot slutten av kampen viste det seg at Avaldsnes ville mest og var mest presise i avslutningene. Dermed endte kampen i Toppserien 0-2.

Vålerenga startet friskt med høyt press, men ble litt slappere etter hvert som kampen skred frem. Det må være lov å mene Vålerenga skulle vunnet denne kampen, men da må man score på blank kasse. I hvert fall når man får et par muligheter på det. Vi får trekke pusten og senke skuldra, antagelig var det det hysteriske fargevalget på draktene til både dommere og motstander som fremprovoserte små epileptiske anfall hos Vålerengas damer.

 

Vålerengas består av: Katarina Gundersen, Silje Kronkvist, Ingrid Katrine Buer Søndenå, Sandra Sif Magnusdottir, Tina Wulf, Kristin Haugstad, Solveig Gulbrandsen, Hanne Mellingsæter, Ingrid Schjelderup, Rebecca Louise Angus, Julie Simonsen Solberg, Kathrine Kronkvist, Ina Helen Levorsen Skaug, Kristin Cecilia Karlsson, Maren Eithun Hauge, Ida Myrhaug Dåstøl, Nora Aarre Nadir, Emilie Maria Erlandsson, Nana Gram Pedersen, Marte Berget, Sharon Christina Hansen, Frida Løvlie Bråttum, Elisabeth Giske Bakken, Lill Yvonne Sten Karlsrud

Avaldsnes består av: Gudbjørg (Gugga) Gunnarsdottir, Freija Hellenberg, Nathalie Utvik, Holmfridur (Frida) Magnusdottir, Diane Caldwell, Karina Sævik, Mia Jalkerud, Cecilie Pedersen, Mist Edvartsdottir, Hannah Øien, Laila Himle, Hanna Dahl, Marie Eliassen, Thorunn Jonsdottir, Karoline Pedersen, Ellie Brush, Linnea Liljeård, Therese (Sissy) Åsland, Katie Bethke, Danielle Hill, Rachael Axon

Les også: Før kampen: Vålerenga – Avaldsnes (www.vif-damefotball.no), Historisk seier (Haugesunds avis), To lag i poengnød i Vallhall (Fotballmagasinet), Avaldsnes uten Frida (Haugesunds avis),

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie Vålerenga-Avaldsnes 0-2, Toppserien 2013

Comments are closed.