Bildeserie Røa-Vålerenga 1-1 Toppserien

Vålerenga viste styrke i forrige runde da de hentet opp Kolbotn etter å ha ligget under 0-2. Også mot Røa havnet damene bakpå da hjemmelaget tok ledelsen 1-0, men igjen viser de kongeblå damene styrke og reiser hjem med 1-1 og 1 poeng til i Toppserien. Her er bilder fra kampen. 

 

Vålerengas lag: Lill Yvonne Sten Karlsrud – Rebecca Luise Angus, Ingrid Katrine Buer Søndenå, Hanne Mellingsæter, Sharon Cristina Hansen – Emilie Erlandsson, Tina Wulf Eikeland, Solveig Gulbrandsen – Kristin Carlsson, Ingrid Schjelderup, Maren Eithun Hauge
Reserver: Katarina Gundersen, Silje Kronkvist, Sandra Sif Magnusdottir, Kristin Haugstad, Ina Helen Levorsen Skaug, Nana Gram Pedersen, Elisabeth Giske Bakken

Røas lag: Caroline Knutsen, Runa Vikestad, Gunnhild Kvaalen Herregården, Hedda Strand Gardsjord, Celine Kommandantvold Pettersen, Marie Willumsen Olsen, Stine Andreassen, Line Holter, Kine Kvalsvik, Alma Botten, Synne Skinnes Hansen
Reserver: Silje Vesterbekkmo, Maria Ødegård, Andrea Skjold Frøshaug

Toppserien fotball 2013

Comments

comments