Bildeserie Vålerenga-Stavanger Oilers 3-1 finale 5

Vålerenga måtte vinne kveldens kamp for å hindre Stavanger Oilers i å bli cupmestere på Jordal. Det klarte de, dermed blir det en 6. kamp i Stavanger. Det klarte de, kampen endte 3-1 i favør Oslos stolthet. Her er bildene fra kampen. 

 

Oilers kom til Oslo for å hente kongepolaken og ta den i sitt eie. Etter de siste kampene å dømme skulle en ikke tro det krevde rare innsatsen. Derimot var en keepertabbe fra Oilers og hardarbeidende Vålerenga ishockey det som skulle til for å få enda en kamp.

Dermed er det i høyeste grad liv i Vålerengas drøm om jubileumsbøtte selv om Stavanger antagelig ofrer liv og lemmer for å knuse den drømmen i Stavanger.

Les også: Oilers-keeperen tabbet seg ut da Vålerenga holdt liv i drømmen (TV), – Uten våre feil, har ikke Oilers mye komme med (Nettavisen), Oilers-målvakt med brøler da Vålerenga vant (Aftenposten), – Ungutta imponerte (dittOslo), – Vi tar «bøtta» hjem! (dittOslo), Vålerenga slo tilbake i finale # 5! (Klanen), Ladet opp med hockey-seier (VIF-fotball), Thoresen og Hilt ledet VIF til livsviktig seier (VIF-hockey), VIF-speaker til Oilers: Gulldressen kan dere pakke ned (VG)

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie Vålerenga-Stavanger Oilers 3-1 finale 5

Comments are closed.