Bildeserie Vålerenga-Stavanger oilers 1-4 finale 3

Et fullsatt Jordal amfi ønsket Vålerenga og Stavanger Oilers velkomne til tredje finalekamp i løpet mot bøtta. For andre gang på rad trakk Oilers det lengste strået og stillingen sammenlagt er nå 2-1 til Stavangerlaget. 

Kampen om kongepokalen, eller «bøtta» som den kalles, spilles best av sju kamper i ishockey. Den tredje ble spilt på Jordal i kveld og endte 4-1 i favør Stavanger Oilers. Det betyr at det står 2-1 til siddisene sammenlagt og mandagens kamp blir svært viktig for hovedstadslaget.

Vålerengas lag: Bräck, David Donati, Tyler – Csisar, Fredrik – Anderson, RJ – Espeland, Stefan – Oppøyen, Jonas – Thoresen, Steffen – Hoel, Jesper – Karlsson, Jens – Cocozza, Cato – Karterud, Jørgen – Jørgensen, Anders Hilt – Ask, Morten – Olden, Sondre – Magnussen, Ale Christer – Gunnarsson, Filip – O´Marra, Ryan – Csiszar, Brede Frettem – Johansen, Erik Follestad – Søberg, Steffen – Donati, Justin – Sørvik, Daniel

Les også: Oilers banket VIF på Jordal (dittOslo.no), Shampo slaktet stjernespillerne (Aftenposten), Stavanger Oilers med grep om NM-tittelen (Dagbladet), Sterk og etterlengtet Oilers-triumf på Jordal (VG), «Ishockeypropaganda» i Jordal amfi (TV2)

Comments

comments