Bilder fra Brann-Vålerenga 3-1

Vålerenga fikk ikke den starten på jubileumsåret de ønsket seg da de reiste til Bergen og tapte 3-1 for Brann. Hjemmelaget kan derimot notere seg for 3 poeng etter sin første kamp i årets Tippeliga. 

Kampfakta:

Mål: 1-0 Fredrik Haugen (13), 2-0 Kristoffer Larsen (47), 3-0 Fredrik Nordkvelde (74), 3-1 Torgeir Børven (77).
Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

Gult kort: Zsolt Korcsmar, Fredrik Haugen, Brann.
Brann (4-4-2): Piotr Leciejewski — Birkir Mar Sævarsson, Markus Jonsson, Zsolt Korcsmar, Erdin Demir — Amin Askar, Fredrik Haugen (Stephane Diarra Badji fra 76.), Tomasz Sokolowski, Kristoffer Larsen (Hassan El Fakiri fra 82.) — Martin Pusic, Erik Huseklepp (Fredrik Nordkvelde fra 46.).

Vålerenga (4-4-1-1): Gudmund T. Kongshavn — Jan Gunnar Solli, Giancarlo Gonzalez, André Muri, Joachim Thomassen — Chuma Anene (Morten Berre fra 62.), Christian Grindheim, Fegor Ogude (Ghayas Zahid fra 69.), Daniel Fredheim Holm — Mustafa Abdellaoue (Aaron Samuel fra 62.) — Torgeir Børven.

Les også: – Det blir litt Hawaii (dittOslo), Branns unggutter torpederte Rekdals håp om poeng i VIF-comebacket (TV2), – Vidunderlig å få denne starten (Dagbladet), Grindheim: – Håper det går som i 2005 (Aftenposten)

Comments

comments

1 thought on “Bilder fra Brann-Vålerenga 3-1

Comments are closed.