En oppsummering av 2012

Årets første bilder ble av fyrverkeri. Ikke overraskende…og når man tar fatt på en ny kalender er det vel greit å oppsummere den forrige litt. Her tar jeg for meg mitt lille hjørne av internett.

Da jeg tok opp igjen min interesse for fotografi i 2011, etter at den var ligget i fred siden tenårene, fant jeg et behov for å dele de med noen. Dermed tok jeg tak i et kallenavn jeg hadde deler av oppveksten «Grydis» og registrerte domene på det. Ambisjonene for nettstedet har ikke vært all verden. Først og fremst tar jeg bilder for meg sjæl, men bilder på en harddisk har ingen verdi. Verdi har de først når de er tilgjengelig for andre.

I første omgang var ambisjonen å få sidene opp å gå før fotballens seriestart i 2012. Det klarte jeg. Deretter tenkte jeg at jeg skulle være fornøyd om 100 personer følger Grydis på facebook. I dag er det 128 personer som følger aktiviteten min der, et tall som overrasker meg. Og gleder, ikke minst.

I 2012 ble det på denne siden publisert 82 gallerier med totalt 5255 bilder. Det er et tall som strengt tatt overrasker meg. I snitt gir det 64 bilder i hvert galleri og 0,4 bilder for hver unike besøkende.

Apropos besøk, det har totalt vært 20520 besøk hvor 13476 er unike. Til sammen har disse stått for 42727 sidevisninger.

De mest leste sakene har vært:

[/list]

Det renner inn litt besøk fra hele verden. Noen er muligens på ferie, andre har bare rota seg bort på internett. I alle tilfelle kommer flest besøk fra Norge (19221 besøk) med Sverige (232 besøk) langt bak, og Danmark (127 besøk) klokkes inn på tredje plass.

Ser man hvor besøkende i Norge kommer fra finner vi naturligvis flest besøk fra Oslo (11879 besøk) og Akershus (2269 besøk). Færrest besøk fra Finnmark til tross for en feiende flott sak om finnbiff.

Sånn er det. Om jeg har ambisjoner for 2013? Jeg håper selvsagt på jevnere besøkstall, men mest av alt vil jeg bli en bedre fotograf. Så det ligger vel noen kurs i kortene, så får vi se hva det blir til.

Takk for følge gjennom 2012 og riktig godt nytt år!

 

Comments

comments