Vålerenga-Storhamar 5-2, Getligaen – Bilder

Jordal var fylt til randen da Vålerenga innledet sitt jubileumsår med hockeykamp mot sin nemesis Storhamar. Etter fredagens tap mot Stjernen var det en tent gjeng fra Oslo øst som kjørte Hamarlaget i grøfta. 

Vålerenga – Storhamar 5-2 (3-0, 1-0, 1-2)
4528 tilskuere
Mål: 1-0 (1.38) Brede F. Csiszar (Hans Kristian Hollstedt), 2-0 (7.54) Justin Donati (Tyler Donati, Anders Hilt Jørgensen), 3-0 (8.15) T. Donati (J. Donati, Morten Ask), 4-0 (28.15) Steffen Thoresen (RJ Anderson, J. Donati), 4-1 (48.33) Ørjan Mikkelsen (Jimmy Andersson, Eirik Salsten), 4-2 (57.38) Andersson (Pål Johnsen), 5-2 (59.58) Daniel Sørvik (Thoresen, Ask).
Dommere: Eirik Hansen, Jutul, Robert Hallin, Jordal.
Utvisninger: Vålerenga 6 x 2min., Storhamar 5 x 2 min.

Les også: Vålerengas jubileumshow på Jordal (Grydis), VIF-seier i Jubileumskampen (TV2), VIF fyller Jordal i jubileumskampen (TV2), Vålerenga stinne av selvtillit inn i jubileumsåret (NRK), Vålerenga slo erkerivalen i jubileumskamp (Aftenposten), Vålerenga feiret 100 år med å banke erkerivalen (VG) , Vålerenga knuste Storhamar i siste kamp før jubileumsåret (Dagbladet), Kick off på Jordal Amfi (VIF-fotball), Vålerenga slo Storhamar i jubileumskampen (Klanen), Live Vålerenga-Storhamar (Klanen)

 

Comments

comments

1 thought on “Vålerenga-Storhamar 5-2, Getligaen – Bilder

Comments are closed.