Tønsberg Vikings ville mer enn Vålerenga (3-5), GET-ligaen bilder

Så langt denne sesongen har ikke Tønsberg Vikings akkurat herja. Vålerenga på sin side har tatt poeng jevnt og trutt og leder GET-ligaen 2012. I kveld var det derimot laget fra vestfold som ville, og kunne, mest.

1. periode

Vålerenga starter kampen med å være frekt frempå. Og det var i grunn det. Tønsberg vikings tar ledelsen etter et par minutter og scorer på det som strengt tatt var deres første skudd på mål. Sånt skjer. Blinde høner finner som kjent både det ene og det andre. Ved halvspilt periode får Tønsberg igjen pucken bak Søberg. Det er lett å tenke det burde vært regler som forhindret slikt, på den annen side burde Vålerenga klare å rydde opp sjæl. Når det gjenstår omlag 5 minutter av første periode får i det minste hjemmelaget powerplay. Den brukes ikke til noe som helst. Vålerenga klarer ikke engang å etablere seg i Tønsbergs sone. Heller ikke overtallspillet Vålerenga får like etterpå fører til noe konstruktivt. Dermed ender perioden 0-2.

2. periode

Ny periode gir nye muligheter. Vålerenga benytter muligheten til å ta livet med ro, Tønsberg nytter muligheten for å score. Vålerengas trener, Espen «Shampo» Knutsen tar timeout. Spillerne hans synes det er knall, da kan de ta det enda mer med ro. Tønsberg har brukt time-outen best og går rett i angrep. De får et par kvalifiserte skudd og overlister til slutt Søberg igjen. Når det gjenstår omlag 5 minutter av andre periode skjer det noe. Hjemmelagets Steffen Thoresen scorer og det ser ut som om Oslogutta våkner til liv og er mer med i kampen. Andre periode ender når måltavla viser 1-5.

3. periode

Nå er det ikke lenger vilja til å vinne det står på for Vålerengas del. Endelig går spillerne på skøyter og de skyter som om de var i en krigssone. Dessverre bommes det på blank kasse og pucken smeller i stengene. Allikevel får dette Tønsberg på defensiven. Noe annet skulle bare mangle. Når nær halve perioden er overstått scorer Ask. Selv om Vålerenga er i overtall. Ny redusering kommer når det er igjen et par minutter av kampen. Til tross for en grei sluttspurt fra hjemmelagets side blir det ikke fler mål på Jordal denne kvelde. Dermed kan Tønsberg notere seg for seier, 3-5, noe som sikkert vil bli stående som høydepunktet i deres sesong.

Lagoppstillinger

Vålerenga Ishockey
Keepere: 70 Søberg, 30 Narmo (B)
Førsterekke: 40 Jørgensen, 90 Sørvik (A) – 21 Thoresen (A), 44 Ask, 15 Csisar ,
Andrerekke: 55 Csiszar (C), 17 Espeland – 10 T. Donati, 81 J. Donati, 36 Garlock
Tredjerekke: 52 Gunnarsson, 54 Samuelsen – 26 Cocozza, 22 Hoel, 46 Hoff
Fjerderekke: 35 Fischer – 47 Olden, 49 Hollstedt, 28 Karterud

Tønsberg Vikings
Keepere: 1 Stenebråten, 31 Hammarlund (B)
Førsterekke: 13 Liljedal, 86 Eliesen – 10 Ring-Jarvi, 60 Hegg, 17 Nygård (A)
Andrerekke: 8 Rokseth, 7 Eriksson – 15 Hallström (A), 24 Saxrud, 11 Eriksson
Tredjerekke: 4 Nordin (C), 52 Danielsen – 9 Linge, 42 Knutsen, 41 Lereng
Fjerderekke: 6 Bårnes – 71 Granli

Les også: «Myggen» – Bedritent dårlig (VIF-hockey), Sensasjonsseier for Vikings (Tøsnberg blad)

 

Comments

comments

2 thoughts on “Tønsberg Vikings ville mer enn Vålerenga (3-5), GET-ligaen bilder

Comments are closed.