Lillehammer med øvelseshockey mot Vålerenga (Bilder)

Lillehammer stilte som vanlig med en stor, rød L på brystet. Øvelseshockey eller ikke, Vålerenga gikk for leken og spillende hockey i søndagens oppgjør i GET-ligaen.

Kampen starter i høyt tempo og mye føring av puck. Sjansene går vel begge veier, men Brede Csiszar sørget for ledelse 1-0 med et lekkert langskudd. Rett skal være rett, Lillehammer var vel best frempå og presset godt uten at de klarte å få pucken i målet av den grunn. En utvisning til Lillehammer senere og perioden avsluttes.

Andre periode starter på samme vis som første. Bånn gass og lite avbrudd i spillet. Endelig klarer Vålerenga å utnytte et overtall ved Steffen Thoresen. Han får hjelp av Stefan Aspeland og det lyser 2-0 på tavla. Lillehammer, som tross alt er i Oslo på øvelseshockey, har lært ett og annet. Derfor reduserer de rett etter Vålerengas mål. Dette ser ingen på noen grunn for å dempe tempoet. Til tross for to utvisninger til Vålerenga makter ikke Lillehammer å sette pucken i nettet på ny.

Dermed er det duket for Steffen Sørberg å vise klasse opptil flere ganger i tredje periode. Når Lillehammer ikke makter å score tar Vålerenga over spillet igjen. Det starter med Justin Donati som stikker fra alle hvitkledde. Deretter knaller Dani Samuelsen til fra blålinja. Knallhardt og utagbart. Da er egentlig kampen kjørt. Folket fra Mjøsa er slitne og orker ikke engang å være atale. Ryan Garlock får gleden av å fastsette sluttresultatet til 5-1 og Vålerenga ligger fremdeles øverst på tabellen.

 Kampfakta:

Vålerenga – Lillehammer 5-1 (1-0, 1-1, 3-0)
1425 tilskuere
Mål:
1. periode: 1-0 (12.45) Fredrik Csisar (Steffen Thoresen, Filip Gunnarsson).
2. periode: 1-1 (23.11) Thoresen (Stefan Espeland, Csisar), 2-1 (24.01) Aaron Marvin (Johan Nilsson, Dag Morten Wehn).
3. periode: 3-0 (50.20) Tyler Donati (Csisar, Ryan Garlock), 4-1 (57.10) Dani Samuelsen (Thoresen), 5-1 (58.14) Garlock (Donati, Jesper Hoel).
Dommer: Robert Hallin, Jordal.
Utvisninger: Vålerenga 4 x 2 min., Lillehammer 2 x 2 min.

 

Les også: HockeyLIVE Vålerenga-Lillehammer (Klanen.no), Thoresen og Csisar storspilte for Vålerenga (VG), L.I.K gikk på en smell (GD)

Comments

comments

1 thought on “Lillehammer med øvelseshockey mot Vålerenga (Bilder)

Comments are closed.