Stjernen fikk hockeyleksjon av Vålerenga (bilder)

Fra Fredrikstad kom Stjernen til Jordal med en relativt skranglete sesong i bagasjen. Allikevel var forrige oppgjør mot Vålerenga jevnt og ikke avgjort i ordinær spilletid. Sånn ble det ikke denne gangen og kampen endte 7-0 til Vålerenga ishockey. 

I tidligere tider var Vålerengas kamper mot Stjernen en av klassikerne i Norsk hockey. Nå om dagen sliter Stjernen med rekruttering, økonomi og vilje til å gjøre noe særlig. Derimot har Vålerenga holdt stand i GET-Ligaens toppsjikt og trengte denne kampen for å befeste sin posisjon på tabellens øvre halvdel.

Da omtrent 10 minutter av første periode var passert ledet Vålerenga allerede 5-0. Stjernen hadde benyttet en time-out og Jørgen Karterud benyttet seg av Stjernens sløvhet til å sikre seg hat-trick.

Når starten er slik blir det ikke stort ut av resten av kampen. Stjernen fikk ikke til noe. Ikke fikk de skudd på mål, ikke klarte de å redde all verden og taklingene var og bedrøvelige. Ikke engang da laget fikk straffe traff de mål. Pucken gikk på utsiden av Vålerengas mål med god margin.

Tyler Donati og Daniel Sørvik scoret for Vålerenga i andre og tredje periode, dermed endte det hele med 7-0.

Vålerengas lag: 70 Søberg,17 Espeland, 90 Sørvik (A) – 26 Cocozza, 22 Hoel, 19 Oppøyen, 65 Johansen, 55 B. Csiszar (C) – 10 T. Donati, 81 J. Donati, 36 Garlock, 54 Samuelsen, 52 Gunnarsson – 21 Thoresen (A), 15 F. Csisar, 47 Olden, 46 Hoff, 49 Hollstedt, 28 Karterud

Stjernens lag: 33 Grotnes, 9 Karlsson, 2 Snopek – 28 Sinisalo, 16 Hesbråten, 14 Thorell, 29 Danielsson, 56 Bjørsland – 22 Persson, 24 Hermansson (C), 76 Heier,
25 Håland, 11 Qvistgaard – 17 Macijevskis (A), 90 Syversen Olsen, 71 Paulsen, 83 Paulsen – 6 Furuseth (A), 19 Lund, 13 Fjeldstad

Les mer om kampen her: Karterud-hattrick da VIF kjørte over Stjernen (VIF-hockey), Vålerenga knuste Stjernen (Klanen), Overkjørt av Vålerenga (Fredrikstad blad)

Comments

comments

2 thoughts on “Stjernen fikk hockeyleksjon av Vålerenga (bilder)

Comments are closed.