Lillestrøm beseiret Vålerenga på Ullevaal

I søndagens kamp i Tippeligaen mellom Vålerenga og Lillestrøm var det full fres allerede før kampen startet. Klanen hadde søkt, og fått godkjent bruk av bluss i forbindelse med sin TIFO. Kanarifugla svarte med knallskudd og massiv røyk. Kampen endte 1-2. 

Ullevål i november er ikke spesielt stas. Det er gjerne kaldt og surt, sånn sett var det godt kampen stod mellom Vålerenga og Lillestrøm. Det varmer som oftest. Denne gangen ved massiv blussing og bruk av røyk. Klanen sin første del av pyro-showet var godkjent av NFF, så tok det litt av. Dessverre nøyde ikke Kanarifansen seg med å fyre av både det ene og det andre, de valgte også å kaste det på banen. Det er ikke akkurat et konstruktivt bidrag for å få Norges fotballforbund med på notene og synes dette er lure greier.

Kampen starta med Vålerengapress og stolpeskudd. Lillestrøm på sin side traff mellom stolpene. 0-1, Vålerenga er generøse verter. Andre omgang utligner Vålerenga raskt. Når tempoet i kampen roer seg nytter Lillestrøm muligheten til å score. Lillestrøms keeper, Ramovic, går helt av skaftet og gestikulerer, jubler og fremviser generelt en atal oppførsel foran Klanen og Vålerengas supportere.

Oppførselen fortsetter for øvrig Ramovic med etter at kampen er blåst av og det er klart Lillestrøm har klart sitt mål for sesongen. Slå Vålerenga på Ullevål.

Vålerengas lag:  Gudmund T. Kongshavn — Simon Andreas Larsen, André Muri, Giancarlo González, Benjamin Dahl Hagen — Morten Berre, Mohammed Fellah, Ghayas Zahid (Kamer Qaka fra 60.) — Bojan Zajic, Chuma Anene (Torgeir Børven fra 87.) — Tosaint Ricketts (Aaron Samuel Olanare fra 60.)

Lillestrøms lag:  Sead Ramovic — Fredrik Stoor, Espen Nystuen, Anders Østli, Stian Ringstad — Mathis Bolly (Fredrik Gulbrandsen fra 65.), Bjørn Helge Riise, Petter Vaagan Moen, Palmi Rafn Palmason — Erling Knudtzon (Espen Søgård fra 90.), Thorstein Helstad (Johan Andersson fra 73.)

Fra avisene: Lillestrøm vant skandalekampen på Ullevål (Dagbladet), Hatoppgjør utsatt og avbrutt grunnet røykbomber  (VG), 65 LSK-fans bortvist fra stadion etter bråk (VG), 65 supportere bortvist, 15 pågrepet av politiet (Aftenposten), Som å bli dolka i ryggen (Nettavisen)

Comments

comments

2 thoughts on “Lillestrøm beseiret Vålerenga på Ullevaal

Comments are closed.