Storhamar fikk truserøsk av Vålerenga

Torsdag reiste en gruppe gulkledde fra Hamar til Oslo ens ærend for å lære litt om ishockey av Vålerenga. Her er bilder fra kampen.

Seansen på Jordal amfi startet litt kleint. De 1944 fremmøtte bevitne Storhamar ta ledelsen etter omlag minuttet. Og det var alt Storhamar fikk lov til denne kvelden. Med unntak av sluttminuttene var det tilnærmet enveiskjøring mot Storhamar Dragon sitt mål. Til slutt vant Vålerenga det hele med velfortjente 7 mål mot gjestenes ene pinne.

 

Utvisninger Vålerenga

Steffen Thoresen 2 min, Roughing
Philip Gunnarsson 2 min, Hooking
Anders Hilt Jørgensen 2 min, Tripping
Hans Kristian Hollstedt 2 min, Slashing
Erik Follestad Johansen 2 min, Roughing

 

Vålerengas lag:

Steffen Søberg, Anders Hilt Jørgensen, Daniel Sørvik, Steffen Thoresen, Jesper Hoel, Jonas Oppøyen, Brede Cziszar, Stefan Espeland, Tyler Donati, Hans Kristian Hollstedt, Justin Donati, Erik Follestad Johansen, Filip Gunnarsson, Magnus Hoff, Sondre Olden, Jørgen Karterud, Dani Samuelsen, Simen Viker Brekke, Cato Cocozza, Fredrik Csisar, Ryan Garlock

 

Ishockey, GET-ligaen

Comments

comments