En dråpe i havet

 

 

Photo: Det kommer en dag i enhver amatørfotografs liv der han, eller hun, tar bilder av dråper i vann. I dag var turen kommet til meg og etter litt mikk og makk var en liten bildeserie på plass.

Mitt Canon 7D kamera ble påført Canons EF 17-40mm f/4 objektiv og satt på stativ. Blitz, speedlite 430ex II, fikk plass og stilt inn slik at den fyrte når kameraets innebygde gikk av. Fra take hang en plastpose med vann og på bordet et fat med vann. Blitzen fyrte jeg mot reflektorer i forskjellige farger. Hvit, lilla, blå, grønn og gull. Som vannfat testa jeg både sort og blankt. Her er resultatet.

Det som fremstår som uklarheter og støv i bildene med sort fat skyldes nok at fatet ikke er helt sort og slett. Får derfor litt lysbrytninger. Det blanke fatet er et kakefat hvor jeg har skåret litt hardt. På noen av bildene synes rutene.

Hvilket bilde er din favoritt?

Comments

comments

4 thoughts on “En dråpe i havet

  1. 22 er tøff, men skjemmes lit over ripete fat. Sånn er det bare, man må starte ett sted.

   Bare hyggelig, ser ingen grunn til å holde ting for seg selv så lenge nettet flommer over med svarene allikevel 😉

 1. Jeg likte nr 1, 8 og 10 best:) Forøvrig likte jeg de alle veldig godt!
  Hilsen din søster!

  1. Siden du har samme etternavn som meg veit du er min søster :p
   Takk for tilbakemelding.

Comments are closed.