Photo: Vålerenga-Manchester United 0-0 (Treningskamp)

 

 

Søndag tok Rio Ferdinan, Paul Scholes, Wayne Rooney og resten av stjernegalleriet fra Manchester turen til Ullevaal for å trene med Vålerenga. Kampen endte 0-0, her er bildene. 

Kampen foregikk som forventet. Tribunen, samtlige seksjoner, var farget rød av Manchester Uniteds fans i Norge og spillet var ikke det vasseste. Nivået til spillerne fra balløya er selvsagt udiskutabelt, men det er heller ingen tvil om at de har noen hakk til å gå på. I angrep kom de ikke med fler folk enn nødvendig og ingen dueller var tøffere enn at hvem som helst kunne deltatt i dem. Når Vålerengas reservekeeper, Gudmund Kongshavn også har noen perleredninger i første omgang er det ikke fritt for at noen spillere fra eget land og fikk vist fram noen kvaliteter. Siden det var treningskamp mot et av verdens beste klubblag er det vel få som lager for mye støy om at Vålerenga ble snytt for mål (ballen var inne) og straffe.

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn, Simon Larsen, Giancarlo Gonzalez Castro, André Muri, Benjamin Dahl Hagen, Ahmed Suleiman, Kristofer Hæstad, Morten Berre, Mohammed Fellah, Bojan Zajic, Chuma Anene

Manchester Uniteds lag: Anders Lindegaard, Antonio Valencia, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Michael Keane, Nani, Michael Carrick, Paul Scholes, Ashley Young, Danny Welbeck, Wayne Rooney

Les mer om kampen her: Ble Vålerenga snytt for seier  mot Manchester United her? (TV2), Vålerenga yppet seg mot stjernelaget (Ditt Oslo), Storspilte mot United-stjernene – møter Valdres i morgen (VG), Pass opp for nummer 26, han har et strålende skudd (Dagbladet)

Comments

comments

1 thought on “Photo: Vålerenga-Manchester United 0-0 (Treningskamp)

Comments are closed.