Bilder: Stabæk-Vålerenga 1-3

 

Vålerenga reiste til Nadderud for å møte årets bunnlag til fotballkamp. Stabæk er en klubb i full oppløsning etter at pengene, og gymsalen, forsvant. Vålerenga er et lag som har funnet limet og er på vei til å sitte sammen igjen.

Vålerengas fremmøtte supportere fikk oppleve en forrykende fotballkamp. I 10 minutter. På det tidspunktet hadde laget terrorisert Stabæks forsvarere flere ganger og Simon Andreas Larsen satt kveldes første mål. Deretter var det mye Stabæk. De kom strengt tatt ikke til de helt store sjansene, til det var Vålerenga for godt organisert bakover, men de lot heller ikke Vålerenga gjøre mye ut av seg. Vålerenga ble snytt for en straffe, når det heller ble dømt gult kort mot Fellah for filming begynte det å lukte av at Stabæk kom til å score. Da blåste dommeren heller til pause.

Til pause byttes Veigar Páll Gunnarsson ut med Marcus Pedersen. Leiesoldaten fra Hamar laller rundt uten å være noe særlig til goalgetter. Da et par på indre bane begynner å gjøre et nummer ut av at gutten nok ikke blir et klart førstevalg når han returnerer til Nederland tupper han inn sitt første mål for kvelden, 0-2. Dette vekker Stabæk på et vis som gjør Fredrik Brustad i stand til å redusere for vertene. Marcus Pedersen synes det ikke er noe poeng i å lede med et mål, så han lar det ikke engang gå et minutt før han setter sitt andre for kvelde. Kampen renner ut i sanda og stillingen ender 1-3.

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Stabæk-Vålerenga 1-3

Comments are closed.