Bilder: Sandnes Ulf-Vålerenga 0-2

sandnes_ulf-valerenga_0-2-072

Vålerenga tok sin første seier siden 6. mai og Andreas Nordvik toppet det hele ved å sette spikeren i kista med sitt første mål i Tippeligaen noen sinne.  

I motsetning til været i Oslo vartet Sandnes opp med et fenomenalt sommervær. Varm luft og skyfri himmel satt en god ramme for søndagen. Tidligere i år har det ikke alltid virket som om Martin Andresen har vært i nær kontakt med laget minuttene før kamp. Denne søndagen stod han derimot og varmet opp med Abdurahim Laajab mens han gliste og lo. Det var ikke tvil om at han koste seg.

Kampen starter godt for Vålerenga. Kamal Saaliti forsøkte seg riktignok etter et par minutter på Lars Hirschfeld, men det var ikke rare greiene. Håvard Nilsen derimot kakket ballen i mål etter bare åtte minutter. Det er lenge siden Håvard har putta nå og nettkjenningen var vel fortjent. Assist var Mohammed Fellah som for øvrig virka som en plage på Sandes Ulf denne kampen. Omtrent etter halvtimen spilt får Vålerenga frispark noen meter utenfor Sandnes Ulf sin 16-meter. Bojan Zajik klinker til og ballen treffer tverrligger. Antagelig står den og dirrer enda. I mølja som oppstår i etter kant treffer ballen hånda til en Sandes Ulf-spiller og relativt mange på både banen og tribunen mener det var straffe. Det mener ikke dommeren, så da ble det heller ikke blåst.

Sandnes Ulf hadde noen flere sjanser i første omgang, men de var langt fra farlige. Det var heller ikke sjansene i andre omgang. Igjen er Mohammed Fellah servitør av en ball som havner i mål. Denne gangen etter en corner og målscorer er Andreas Nordvik. Alltid stas med forsvarsspillere kapable til å lage mål, ikke minst er det stas at Nordvik får sitt første Tippeligamål. Særlig mer dramatikk er det ikke å by på foruten da Håvard Nilsen felles når han bryter Sandes Ulf sin forsvarsrekke og setter kurs alene mot mål. Rødt kort til spilleren fra Sandnes Ulf.

Les mer om kampen: Vålerenga slo Sandnes Ulf (VIF-fotball), Nordviks første Tippeligamål da Enga endelig vant (TV2), – Vi skal bli enda bedre til neste kamp (NRK), – Slitsomt med bråket rundt Andresen (Nettavisen), Endelig seier for Andresen (Aftenposten), Etterlengtet Vålerenga-opptur i Sandnes (VG), Vålerenga jublet for første seier på 63 dager (Dagbladet)

Lagoppstilling Sandnes Ulf (4-4-2):
Bo Andersen – Auni Pepa, Edier Frejd, Ronny Espedal, Kenneth Sola – Vegard Aanestad, Aksel Berget Skjølsvik, Bjørnar Holmvik, Steinthor Thorsteinsson – Tommy Høiland, Kamal Saaliti

Benken: Aslak Falch, Mobi Okoli, Zymer Bytyqi, Fredrik Torsteinbø, Gilles Ondo, Harald Vindenes, Steffen Haugland

Lagoppstilling Vålerenga (4-2-3-1):
Lars Hirschfeldt – Simon Larsen, Andre Muri, Andreas Nordvik, Joachim Thomassen – Kristofer Hæstad, Bojan Zajic – Mohammed Fellah, Martin Pusic, Morten Berre – Håvard Nielsen

Benken: Gudmund Kongshavn, Aleksander Solli, Abdurahim Laajab, Ahmed Suleiman

Comments

comments

4 thoughts on “Bilder: Sandnes Ulf-Vålerenga 0-2

  1. Kjempebra bilder Grydis. Men neste gang, få litt bedre closeups av meg! Jeg er lei av å bare være stor på tv… hehe 🙂

    1. Takk skal du ha. Bestilling av closeups koster minst et døgns underholdning på buss.

Comments are closed.