Bilder Vålerenga-Ålesund 0-0 (Tippeligaen)

valerenga-alesund_0-0-089

Etter en serie dårlige forestillinger og en uke med turbulens for Martin var det tid for Vålerenga å vise at de fremdeles ønsker å være i Tippeligaen. Motstanderen kom i oransje trøyer fra vest, Ålesund. Her er bildene.

Harmeet Singh var ute av troppen. Etter kampslutt viste det seg at grunnen er at han nå reiser til Nederland for å spille for Feyenoord. Kampen viste for øvrig et Vålerenga som ønsker å få til noe. Der de tidligere i år har sett på når motstanderen stikker av med ballen klinket de i dag til i duellene. Årleit, det er fortsatt frynsete fotball, Ålesund kom til flere store sjanser og pasningsspillet går tidvis i hytt og gevær. Allikevel har det vært så bedrøvelig en lang stund at hvert minste glimt av fremgang er et halmstrå å klynge seg til.

Les mer om kampen her: Ingen fremgang å spore (ABC-nyheter), Vi ønsker å spille som Spania (Nettavisen), Et nødvendig skritt fremover (Dagbladet),  «Nye» Vålerenga maktet ikke score mot Aafk (VG)

Comments

comments

7 thoughts on “Bilder Vålerenga-Ålesund 0-0 (Tippeligaen)

  1. Er grydis forelska i smågutta i Ikaros siden det florer av bilder av de HVER eneste gang ?

    1. Børre. La nå denne mannen ta herlige bilder av kampen, tribunene og alt det andre han gjør. Han går hvertfall på kamp! Og hva om han er litt småforelska i dem. Jeg er litt småforelska i de alternative supporterne også, for HERREGUD for et liv de lager! (tror også Børre har en liten kjærlighet til de gutta)

      1. Det går bra Ola, neste bildeserie kommer fra Sandnes. Med eller uten Ikaros

Comments are closed.