Bilder Vålerenga-Ålesund 0-0 (Tippeligaen)

valerenga-alesund_0-0-089

Etter en serie dårlige forestillinger og en uke med turbulens for Martin var det tid for Vålerenga å vise at de fremdeles ønsker å være i Tippeligaen. Motstanderen kom i oransje trøyer fra vest, Ålesund. Her er bildene.

Harmeet Singh var ute av troppen. Etter kampslutt viste det seg at grunnen er at han nå reiser til Nederland for å spille for Feyenoord. Kampen viste for øvrig et Vålerenga som ønsker å få til noe. Der de tidligere i år har sett på når motstanderen stikker av med ballen klinket de i dag til i duellene. Årleit, det er fortsatt frynsete fotball, Ålesund kom til flere store sjanser og pasningsspillet går tidvis i hytt og gevær. Allikevel har det vært så bedrøvelig en lang stund at hvert minste glimt av fremgang er et halmstrå å klynge seg til.

Les mer om kampen her: Ingen fremgang å spore (ABC-nyheter), Vi ønsker å spille som Spania (Nettavisen), Et nødvendig skritt fremover (Dagbladet),  «Nye» Vålerenga maktet ikke score mot Aafk (VG)

Comments

comments

7 thoughts on “Bilder Vålerenga-Ålesund 0-0 (Tippeligaen)

  1. Er grydis forelska i smågutta i Ikaros siden det florer av bilder av de HVER eneste gang ?

    1. Børre. La nå denne mannen ta herlige bilder av kampen, tribunene og alt det andre han gjør. Han går hvertfall på kamp! Og hva om han er litt småforelska i dem. Jeg er litt småforelska i de alternative supporterne også, for HERREGUD for et liv de lager! (tror også Børre har en liten kjærlighet til de gutta)

Comments are closed.