Bilder: Vålerenga-ArnaBjørnar 0-5 (Toppserien)

valerenga-arnarbjornar_0-4_2012-022

Selv om Arna Bjørnar måtte dytte bussen store deler av veien over fjellet til Oslo var det ingen hindring for å gi Vålerenga en smekk på kjeften.

Vålerenga er et godt lag, la det være sagt. Banespillet sitter godt og jentene jobber hardt for hverandre. Dessverre butter det rundt 20 meter fra motstanderens mål. Innleggene fra kantene går for ofte i keepers hansker eller så er det ikke nok blåkledde i boksen. Høres kjent ut? Ser ut til å være noe som går om dagen.

Etter å ha blitt presset av et Vålerenga som kommer til kvalifiserte sjanser og har vel 3-4 god avslutninger før det er spilt 30 minutter. Da bryter Arna Bjørnar, setter fart og lager sitt første mål for kvelden. Da faller Vålerenga litt av og i løpet av omgangens siste kvarter lager ArnarBjørnar to mål til og det står 0-3 til pause.

Andre omgang starter igjen jevnt og Vålerenga har vel en sjanse eller to. Så takker gjestene for hyggelig vertskap og nagler kistelokket solid igjen med sitt fjerde mål. Det er ingenting å si på at Arna Bjørnar til slutt tusler ut av hallen med 5 mål i bagasjen og en buss som forhåpentlig vis havarerer fullstendig på snaufjellet.

Som skrevet innledningsvis, antall mål i mot oppleves ikke som et godt bilde av nivåforskjellen i denne kampen. Viktigst av alt, jentene løper og jobber i duellene. Det gjør humøret straks bedre.

Lurer du på når Vålerenga spiller sine kamper i Toppserien? Ta en titt på kalenderen.

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-ArnaBjørnar 0-5 (Toppserien)

Comments are closed.