Bilder: Vålerengas trening 28. juni

valerenga_trening_ullevaal-014

Dagen etter at Martin Andresen fikk full tillit av sportslig utvalg valgte Vålerenga å trene på Ullevål foran presse og publikum. Helt til de kastet ut alle etter en halvtime. 

Det er noe uklart hvorfor Vålerenga inviterte alle til å møte opp på Ullevål for å se a-laget bare for å kaste ut de omlag 20 fremmøtte etter en halvtime, men når endringer i spillestil er annonsert er det forståelig at de ønsker å holde den hemmelig så langt det er mulig.

Intensiteten var noe høyere enn gårsdagens seanse på Valle. Etter linjegymnastikk og tøying med fysion var det klart for spill på en fryktelig liten flate. To lag mot hverandre, kun lov med to touch og om å gjøre og holde ballen i laget. Deretter var det duket for en øvelse hvor en angriper og forsøker å utmanøvrere en forsvarer og keeper for så å sette ballen i mål. Det ble få mål. Så var det slutt på titten. Her er noen bilder.

Comments

comments