Bilder: Vålerengas trening 27. juni

valerenga_trening_27_juli-004

Vålerenga starta med BIP-test etter en lett oppvarming. André Bergdølmo startet med formaningen «no tjuvstarting», med engelsk uttale. 

Det som vil overraske de fleste er nok at Bojan Zajic holdt helt til slutt. Midtbanespilleren er vel ikke mest kjent for sin ekstreme kondisjon, men at han er av de to siste som må gi seg sier muligens noe om resten av laget? Gudmund Kongshavn og Lars Hirschfeld holdt på med sitt uten annen trener enn Arild Rønsen. Foran mål var det plassert hindringer og benker mens to tuppa baller av mer eller mindre vanskelig sort.

Siden det er møte i sportslig utvalg denne formiddagen var pressen fulltallige på treningsfeltet. De begynte å bevege seg mot Vallhall rundt 11:30 og jeg dilta etter siden det gikk rykter om at det var da møtet ville være ferdig og det er forventet at klubben, som har litt å stri med om dagen, ville presentere veien videre. Da det viste seg at møtet startet 12:00 og forventet å vare noen timer pakka jeg sekken og tusla hjem for å være klar til damenes cup-kamp mot Sandviken 18:00. Derfor ble det ikke fler bilder enn dette, men jeg fikk snausa til meg noen jorbær Håvard Lunde, leder av sportslig utvalg, la igjen til fremmøtt presse.

Les mer om Martin Andresens «skjebnetimer»: Nå avgjøres Andresens Vålerenga-skjebne (Aftenposten), Her er fasiten for «Prosjekt Martin Andresen» (VG), Nå er Andresen Inne på teppe (Dagbladet)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Vålerengas trening 27. juni

Comments are closed.