Bilder: Vålerenga-Sandviken 0-1 (Cup, damer)

valerenga_damer-sandviken_cup_0-1-023

Til tross for dominerende spill og klart flest sjanser tapte Vålerengas damer mot Sandviken da gjestene fikk sin eneste mulighet, og scora, etter 80 minutter. Dermed er også damene ute av cupen.

Det startet friskt fra Vålerengas del. De første 20 minuttene er hovedstadsdamene fullstendig dominerende i Vallhall. Desverre klarer de ikke å presse ballen bak Sandvikens sisteskanse, men det lover godt. Når noe lover godt for Vålerenga roer det seg. Ikke dermed sagt at Sandviken har noe særlig til sjanser, det har bare overtatt trillinga av ballen. Riktig nok blir det en del klabb og babb foran Vålerengas mål etter en corner, og det er også hva Sandviken har å vise til.

Andre omgang ligger Sandviken så lavt at de nesten er ute av hallen. Til tross for det vil det seg ikke helt og ballen nekter rett og slett å ta turen inn i målet til Bergenserne. Så skjer det. Når uret runder 80 spilte minutter får vestlendingene et mål ut av ingenting. Vålerengadamene gir seg ikke, det skal de ha. Siste 10 minuttene presser de på videre uten å klare utligning.

Mer om kampen: Tap i Vallhall (VIF-damefotball)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Vålerenga-Sandviken 0-1 (Cup, damer)

Comments are closed.