Bilder: Vålerenga-Stabæk 1-2 (Tippeligaen 2012)

valerenga-stabak_1-2_2012-009

Vålerenga tok i mot Stabæk på Ullevål søndag. Ingen av lagene har imponert så langt denne sesongen, men med tanke på forutsetninger er det Vålerenga som har mest i potten.

Før kamp var det litt utenomsportselig aktivitet med Loreen som lalla rundt på matta, men da kampen kom i gang var det Vålerenga som hadde et spillmessig overtakt. Desverre finner Andreas Nordvik ut at dette er en god dag for å miste hodet og blir utvist etter en halvtimes tid. Da hjelper det ikke mye at Vålerenga Trolls har lugga med seg duskedamene til Oslo Vikings, Viqueens, for å trampe i filler matta i pausen. Stabæk setter 2 baller bak Lars Hirscfeld. Håvard Nielsen får riktig nok et trøstemål i kampens siste spilleminutt, men det er litt lite litt sent.

Comments

comments

4 thoughts on “Bilder: Vålerenga-Stabæk 1-2 (Tippeligaen 2012)

Comments are closed.