Bilder: Vålerenga-Røa dynamite girls 1-4 (Toppserien)

valerenga-roa_0-1_2012-55

Lørdag 25. mai tok Røa turen over til østkanten for å møte Vålerenga til direktesendt kamp i Toppserien. De kunne reise hjem med alle poengene og 4 mål i bagen. Bildene fra kampen ligger her. 

Da Vålerengas damer møtte Stabæk til sin debut i Toppserien gikk de på en skrell, men de hang allikevel med i kampen og kjempet offensivt og hardt. De siste hjemmekampene, inkludert denne mot Røa, gir inntrykk av at laget forsøker å spille mer trygt og defensivt og sikre seg poeng. Det blir nødvendigvis ikke mer spennende av den grunn.

Også Cecilie Berg-Hansen påpeker dette i et intervju på www.vif-damefotball.no:

Jeg savner løpsvilje, entusiasme og den gode attityden som vi hadde de første seks kampene. Vi har helt klart en downperiode, og utfordringen nå er å finne tilbake til gløden, gleden og viljen.

Rebecca Angus står for øvrig for Vålerengas mål denne kampen.

Les mer her: Noen bilder fra Vålerenga vs. Røa (VIF-damefotball), Røa i rute etter fortjent seier (Røa Dynamite Girls), Røa for sterke for Vålerenga (NRK), Dynamittrøyer til helvete (Sotahjørnet)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no (bytt [ATT] med @ og [DÅTT] med.).   Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8LCanon EF 17-40 f/4 L USM,  (Kan kjøpes hos MPX)

Comments

comments