Bilder: Vålerenga-Sandviken 0-4 (Toppserien)

valerenga-sandviken_0-4_-54

Lørdag var Vålerengas damer vertskap for Bergensjentene i Sandviken. En svak førsteomgang av våre egne damer gjorde at Sandviken reiste hjem med tre poeng, selv om 4 mål ikke gir helt rett bilde av kampen. Se bildene her. 

Sandviken er et godt lag som ligger på fjerdeplass etter helgens seier i Oslo. Allikevel var det gode håp om at et Vålerenga i stadig positiv formkurve skulle gi motstanderen smekk på skamleppene. Noe svakt forsvarsspill, en rufsete plassert keeper og et innspill foran mål som triller på heldigst mulig vis gjør at Sandviken tar ledelsen allerede etter 3 minutter.

Litt av det samme gjentar seg kun ti minutter senere og Sandviken øker ledelsen til 0-2. Til tross for god trilling av ball og optimistiske løp er Sandviken gode i forsvar og Vålerenga klarer ikke helt å penetrere Bergensjentene de siste meterne på banen. For de blå er vel største sjanse da Kristin Haugstad (?) står på straffemerke og mottar ballen på halvspretten. Avslutningen går på utsiden av mål.

Andre omgang kommer Vålerenga høyere på banen og hindrer effektivt Sandviken i å gjøre noe som helst. Når uret tikker mot fullspillte 90 minutter settes Vålerengas lag såpass høyt at de blir sårbare bakover. Dette er et helt realt valg som nesten lykkes. Dessverre kontrer Sandviken inn sitt tredje mål etter 85 minutter og får det siste når full tid tipper over i overtid. Altså er resultatet 0-4 flatterende for ett Sandviken som ikke var  mye bedre enn Vålerenga.

Les mer om kampen: 0-4 i stedet for 4 på rad (VIF-damefotball), Noen bilder fra kampen mot Sandviken (VIF-damefotball), Sandviken knuste Vålerenga i Oslo (Fedrelandsvennen), Bilder av Kenneth Myhre

Vålerengas tropp:

30 Christine Colombo Nilsen
5 Cathrine Rolness – 9 Hanne Mellingsæter – 27 Elisabeth Giske Bakken – 24 Sharon Christina Hansen
11 Rebecca Louise Angus –  6 Tina Wulf – 3 Maria Arnesen
23 Tone Løkås – 8 Solveig Gulbrandsen – 7 Kristin Haugstad

Innbyttere: 18 Anna Marie Dammen Fjeld, 14 Kathrine Kronkvist, 19 Line Benedicte Berntsen, 16 Mari Kalmo, 17 Marianne Haugvik Hanssen, 25 Pernille Hermine Frostad Bakken og 2 Silje Kronkvist

_____________________________________________________________________________________________________________________

Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no (bytt [ATT] med @ og [DÅTT] med.).   Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8LCanon EF 17-40 f/4 L USM,  (Kan kjøpes hos MPX)

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Vålerenga-Sandviken 0-4 (Toppserien)

Comments are closed.